Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 122 kJ / 1 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 78,00 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 170,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z listového těsta vyválíme 4 kola nebo čtverce, každý posypeme drobenkou a jednotlivě upečeme, vychladlé namažeme povidly a ušlehanou šlehačkou, naskládáme na sebe a pocukrujeme.
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fríský dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJZG
Moje poznámka
Fríský dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJZG
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 2 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 8 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 8 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 9 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 9 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 10 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 13 hodinami
Tématické fráze:
fríský vánoční dort,
povidloń,
frisky koláč,
dort s povidly,
frízký dorty,
vánoční dort recept,
povidloň recept,
dort s povidly a šlehačkou,
frízký dort,
recept na povidloň,
frýský dort,
povidloň z listového těsta,
vánoční dorty usa,
dort povidlon,
dort s povidlim a šlehačkou,
fírský dorty,
frinský vánoční dort,
francouzský vánoční dort,
dort z listkového těsta,
fríský vánoční koláč
Suroviny:
těsto listové,
máslo,
cukr moučkový,
mouka hrubá,
smetana ke šlehání,
povidla švestková,
rum
Komentáře (6)
Ale já to stejně vyzkouším,znám se