Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 784 kJ / 6 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 254,68 g |
| Tuky | 457,56 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 949 mg |
| Sodík | 11,82 g |
| Sůl | 28,96 g |
| Sacharidy | 310,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
Moje poznámka
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 17 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 8 minutami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 13 minutami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 25 minutami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 27 minutami
Vepřové na houbách
Darina před 38 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 1 hodinou
Kuřecí čína
mcmiruska před 2 hodinami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 2 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 3 hodinami
Tématické fráze:
párkový dort,
párkový koláč,
nejlepší štrúdl,
párkové rizoto,
recept na štrůdl,
párkový dort z listového těsta na slano,
péct na obráceném plechu,
párkový,
strudl s parecky,
párkový koláč na na plech,
parkový v listovém teste,
párkový na dorty,
párečky v listovém těstě,
párkovi dort recept,
štrůdl na slano s párkem,
recept na párkový okraj na pizze,
recept parkový koláč,
obrácený štrůdl,
listové těsto 15 ran,
koláč pečený na obráceném plechu
Suroviny:
těsto listové,
párky,
sýr eidam,
vejce,
sůl
Komentáře (22)
P.S: Já ještě pod podobné náplně podmáznu hořčicí.
Jinak tě mezi námi vítám a ať se ti v naší Topkové rodině líbí