Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 270 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,76 g |
Tuky | 2,58 g |
Vláknina | 15,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 41,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol uvaríme do polomäkka. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vložíme narezaný karfiol, na kocky nakrájanú paradajku, na pásiky narezanú papriku a opečieme.
Krok 2: Pridáme kari a podlejeme vínom (podľa potreby, nemusí byť celý 1 dl). Dusíme asi 10 minút. Potom dosolíme a dochutíme prelisovaným cesnakom.
Zveřejněno 25. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPMj
Moje poznámka
Květák na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPMj
Nejnovější recepty
Placičky z podmáslí
Přidáno před 3 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 6 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 8 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 9 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 12 minutami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 15 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 3 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 3 hodinami
Polévka z lišek
xSarka před 4 hodinami
Česnekové bagety
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
květák na víně,
recepty s kvetakem,
květák pečený na víně,
květák na bílém víně,
květák na červeném víně recept
Suroviny:
květák,
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
koření kari,
víno bílé suché,
olej,
Komentáře (8)
hosta : Ďakujem za upozornenie, vypadlo mi to, už som doplnila.