Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 42,25 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Venkovské slunečnicové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y96P
Moje poznámka
Venkovské slunečnicové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y96P
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
slunečnicové pečivo,
slunečnicová bageta,
slunečnicové bagety,
venkovská kuchařka,
slunečnicové bulky recept,
slunecnicovy pečivo,
bagety z kila recept,
slunečnicové pečivo recept,
bageta recept,
slunečnicové kostky z kvasnic,
domácí slunečnicové pecivo,
slunecnicove pecivo recept,
bulky pro 1fazy,
recept na slunečnicové pečivo,
jak dopéct bagety,
venkovské pečivo,
slunečnicové pečivo recepty
Suroviny:
voda,
cukr,
kvasnice,
mouka hladká,
sůl,
olej,
slunečnice loupaná
Komentáře (10)
Pro Finnetu-chutí bych je přirovnala asi k vece.Samozřejmě,že kupované pečivo je vždycky takové víc bublinkové,domácí je domácí.
Jinak díky všem za komentáře