Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Video Hodnocení 12× Losos z pánve chutná výtečně, přitom k jeho tepelné úpravě stačí pouze 3 suroviny
Připravte si katův šleh i na chalupě: Výborné pikantní jídlo s lečem ze sklenice je jednoduché a rychle hotové
Kuřecí plátek s broskví a sýrem: Někdejší hitovka restaurací se vrací v plné parádě a chutná opět skvěle
Retro okénko: Luxusní bonboniéry jako Orient dezert či Maryša stávaly kolem 40 Kčs a mívaly tři patra
Retro okénko: Tatranské řezy jako klenot ze starých kuchařek. Voní po marmeládě a křupavé jsou díky ořechům