Rybí filé v kefíru

Jaruna18 Kuchařka: Jaruna18

Ryby 4 názory

Suroviny

1/2 kg rybího filé,nejlépe pangase
250 ml kefíru
sůl
olej
Těstíčko:
250 ml kefíru
3 vajíčka
4 lžíce hladké mouky
1 lžíce bílého vína
3 lžíce mandlových lupínků
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybu zalijeme kefírem a necháme 2 hodiny odležet. Z druhé části kefíru uděláme těstíčko tak, že do něj dáme vejce, bílé víno, mouku a část lupínků.

  2. Odleželou rybu obalíme v těstíčku a zprudka opečeme z obou stran na oleji. Na vrch ještě nasypeme zbytek mandlí. Podáváme s vařenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Rybí filé v kefíru

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kefír rybí kuchařka

Zapomněl/a jsem heslo