Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okoun nilský s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08VK
Moje poznámka
Okoun nilský s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08VK
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 5 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 8 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 19 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 25 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 59 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
okoun recept,
okoun recepty,
recept okoun,
recept na okouna,
recepty okoun,
příprava okouna,
okoun,
recept na okouna nilského,
recepty z okouna,
recepty na okouna,
okounik nilsky,
recepty z okouna nilského,
okoun na grilu,
okoun nylský,
recepty na okouna nilského,
nejlepší recept na okouna,
příprava nilského okouna,
tylápie,
příprava okouna nilského,
pilátie
Suroviny:
okoun nilský,
máslo bylinkové,
sůl,
olej slunečnicový
Komentáře (11)
A to bylinkové máslo zkuste třeba v létě na grilované masíčko. Třeba i na krkovičku !