Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 156 kJ / 2 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,26 g |
Tuky | 207,24 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 54,70 g |
Postup přípravy
Podáváme s haluškami nebo noky, knedlíkem.
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš od Terky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A61z
Moje poznámka
Hovězí guláš od Terky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A61z
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 15 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš,
jednoduchý hovězí guláš,
hovězí guláš s pivem,
hovězí guláš pro začátečníky,
hovězí kostky na guláš,
výborný hovězí guláš,
hovězí guláš recept,
zdravý hovězí guláš,
recepty hovezi gulas,
hovězí guláš bez mouky,
guláš pro začátečníky,
hovezi gulas s cernym pivem,
skvělý guláš,
hovezi gulas s noky,
gulase,
ceny hovjeziho gulaše,
recept na guláš,
hovězí guláš jednoduchý recept,
skvělý hovězí guláš,
guláš primátor
Suroviny:
pivo černé,
cibule,
mouka hladká,
maso hovězí,
olej,
pepř,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (17)
Jen, přiklonila bych se, Terko, k názoru Brutzel-Svejka - té cibule je podle mně málo.
To je tu tak stále, bývajú aj väčšie. Niekedy len 3+1 malá na 1 kg.
To, čo nazývate "jarní cibulka", tu je celý rok a veľkosť skoro taká ako cibuľa nie "jarná".
To s čienym pivom je pravda, stačí menej cibule.
Papri, já si musím neustále nařizovat minutku, jinak bych připálila i kafe...