Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bábovka Ing. Petr

Jako sladkou tečku po svátečním obědě můžeme tentokrát připravit mramorovou bábovku Ing. Petra. Možná ji známe jako "strakatou" - podstatné je, že část těsta je obarvená kakaem a ozdobně navrstvená na světlé těsto.

Hodnocení receptu je 5,0 (180×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 40 min

65 min (25 min příprava + 40 min tepelná úprava)

4. 3. 2008 11:12

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie15 361 kJ / 3 672 kcal
Bílkoviny61,16 g
Tuky179,92 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 409 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy442,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tea

21. 9. 2008 16:53

Teď teprve koukám, jak se mi rozhodila ta slovíčka, tak snad nevadí. Nevím proč. Doufala jsem, že by odkaz mohl být i rozklikávací, ale zatím bohužel, i když slíbeno...;-):-)

Tea

21. 9. 2008 15:52

Eva

20. 9. 2008 16:40

Vyzkoušejte v kulaté(dortové)formě.Těsto se střídavě(tmavé, světlé) nanáší sále do stejného místa(doprostředka).Rozlézá se to,vznikají takové soustředné kružnice.Pak to na řezu vypadá jako zebra. :-D

dana

13. 9. 2008 13:21

bábovka je moc dobrá recept si vzala má kamarádka a prý to chce také zkusit;-);-);-)

vybusna vybusna

2. 5. 2008 21:00

hanka a aj tu mozaiku si mala taku ako je na fote?

Hanka

2. 5. 2008 20:30

Zkouška receptu proběhla v pohodě.Jednoduché a dobré.Jen by snad snesla trochu více cukru,ale z pohledu zdravé stravy stačí.

dagisiki dagisiki

20. 4. 2008 12:13

já to vždycky promíchám špejlí :-)

zizala zizala (moderátorka)

10. 4. 2008 20:19

To se dává těsto po lžících, nejdříve kolem dokola vrstvičku po lžíci světlého těsta, do toho tmavé těsto, takže to světlé pod ním malinko ustoupí,...Nedávno jsem viděla tímhle způsobem dělaný mramorový dort a byl moc hezký na řezu.

Bersy

7. 4. 2008 17:11

taky bych ráda věděla jak se ti povedla tahle super mozaika, prozradíš?? zdravím..

rumarta

3. 4. 2008 13:57

Moc pěkná mozaika, taková se mi nikdy nepodařila, jak jsi to dokázal?

1 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept babovka bábovka ing.petr bábovka bábovka zebra bábovka recept bábovka ing.petra vynikajici babovka recepty bábovka babovka ing bábovky recepty top recepty bábovka zdravá bábovka jak upéct bábovku fantastická bábovka úžasná bábovka zebra bábovka dort zebra levná bábovka bábovky recept olejová bábovka nejlepší

Suroviny: mléko, cukr krupice, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, vejce, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Bábovka Ing. Petr

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zoZ