Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 923 kJ / 1 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,83 g |
| Tuky | 125,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 6,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og2E
Moje poznámka
Pstruh s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og2E
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 3 hodinami
Margot kuličky
Junys před 3 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 3 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 6 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 6 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečený pstruh se slaninou,
rybí recepty pstruh,
pstruh recepty,
pečený pstruh s anglickou slaninou,
pstruh na másle se slaninou,
peceny pstruh v anglicke slanine,
pstruh pečený se slaninou,
pečený pstruh s anglickou,
ryba se slaninou,
pstruh slanina cibule,
pstruh pečený v troubě s anglickou,
kapr se slaninou a cibulí,
pstruh pečený v troubě se slaninou,
pstruh na cibuli,
recept pstruh pekáč,
pstruh peceny v anglické slanině,
pstruh v troubě,
nasolení ryby před pečením,
filety s anglickou slaninou,
recept na pstruha
Suroviny:
pstruh,
slanina anglická,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
strouhanka,
bobkový list,
pepř,
sůl,
vývar rybí
Komentáře (24)
Když jsem ve starém bytě rozpažil a ukázal jak velké ryby se dají chytit , nic se nestalo . Když teď rozpažím v paneláku , tak si odřu rybářské ruce o stěnu .
Co jsme bez auta , tak na Nový stav nejezdíme .
Jen na Antošky a na Odru .Autobusem a tramvají .
Nové auto neuvažujem , já hůř vidím a Eliška je zase malá , nevidí přes volant
Tak na Nový stav již jezdit nebudeme . Dobře se tam chytalo
Misza - v profilu máš napsané Rychvald .Pokud je to tady na ostravsku , tak ti jistě něco poví revír Nový stav v Rychvaldě .
Rozhodně jeď a pokud budeš mít možnost zaseknout rybu a zdolat ji ......možná přibude další tichý blázen do spolku
Kdo jednou měl rybu na udici pochopí o čem je řeč .
I tak se chodí z ryb
Přinesl je kamarád - nerybář . Ať prý udělám něco dobrého .
Asi se to vedlo a dobré to bylo , nenechal nic .
Recept mám z časopisu Kajman , autor Jiří Kostka tam měl sérii článků s pěkným povídáním o známých osobnostech , které se kolem ryb pohybovaly a jaké rybí recepty jim chutnaly .