Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 923 kJ / 1 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 125,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og2E
Moje poznámka
Pstruh s anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og2E
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 4 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 9 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 2 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 3 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 4 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 4 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 5 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 5 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 5 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 7 hodinami
Tématické fráze:
pečený pstruh se slaninou,
rybí recepty pstruh,
pstruh recepty,
pečený pstruh s anglickou slaninou,
pstruh na másle se slaninou,
peceny pstruh v anglicke slanine,
pstruh pečený se slaninou,
pečený pstruh s anglickou,
ryba se slaninou,
pstruh slanina cibule,
pstruh pečený v troubě s anglickou,
kapr se slaninou a cibulí,
pstruh pečený v troubě se slaninou,
pstruh na cibuli,
recept pstruh pekáč,
pstruh peceny v anglické slanině,
pstruh v troubě,
nasolení ryby před pečením,
filety s anglickou slaninou,
recept na pstruha
Suroviny:
pstruh,
slanina anglická,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
strouhanka,
bobkový list,
pepř,
sůl,
vývar rybí
Komentáře (23)
Když jsem ve starém bytě rozpažil a ukázal jak velké ryby se dají chytit , nic se nestalo . Když teď rozpažím v paneláku , tak si odřu rybářské ruce o stěnu .
Co jsme bez auta , tak na Nový stav nejezdíme .
Jen na Antošky a na Odru .Autobusem a tramvají .
Nové auto neuvažujem , já hůř vidím a Eliška je zase malá , nevidí přes volant
Tak na Nový stav již jezdit nebudeme . Dobře se tam chytalo
Misza - v profilu máš napsané Rychvald .Pokud je to tady na ostravsku , tak ti jistě něco poví revír Nový stav v Rychvaldě .
Rozhodně jeď a pokud budeš mít možnost zaseknout rybu a zdolat ji ......možná přibude další tichý blázen do spolku
Kdo jednou měl rybu na udici pochopí o čem je řeč .
I tak se chodí z ryb
Přinesl je kamarád - nerybář . Ať prý udělám něco dobrého .
Asi se to vedlo a dobré to bylo , nenechal nic .
Recept mám z časopisu Kajman , autor Jiří Kostka tam měl sérii článků s pěkným povídáním o známých osobnostech , které se kolem ryb pohybovaly a jaké rybí recepty jim chutnaly .