Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 896 kJ / 1 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,70 g |
| Tuky | 18,60 g |
| Vláknina | 30,50 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 6,59 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 207,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupy s kyselým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6E3
Moje poznámka
Kroupy s kyselým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6E3
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 15 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 20 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 22 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 8 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 8 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 10 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 10 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 11 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 12 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 13 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
ječné kroupy recept,
ječné kroupy,
ječné kroupy recepty,
kroupy recepty,
pečené kroupy,
jak uvařit ječné kroupy,
pečené kroupy s krví,
kroupy s kysanym zelim,
recepty z ječných krup,
recepty s kyselým zelím,
jak se vaří ječné kroupy,
recept ječné kroupy,
kroupy recept,
jak se vaří ječné kroupy,
jak se vaří ječné kroupy,
kroupy ječné,
recept pečené kroupy,
kroupy,
recept na kroupy,
recepty na ječné kroupy
Suroviny:
kroupy ječné,
zelí kysané,
maso uzené,
sůl
Komentáře (13)
Bodík letí
posilam bodik a brzy vyzkousim....