Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 256 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 30,31 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 54,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j25
Moje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j25
Nejnovější recepty
Bábovka z cukety
Přidáno před 1 hodinou
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 15 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 16 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chleba III.
Jara24 před 1 hodinou
Mini Pavlova
MichaelaM před 2 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 10 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 12 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 14 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 15 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 16 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 17 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 18 hodinami
Tématické fráze:
maso na šalvěji,
jake maso na rizky,
nejlepší maso na řízky,
rizky z veproveho masa,
vepřový přírodní řízek,
přirodni řizek z vepřoveho masa,
šalvěj na maso,
jaké vepřové maso na řízek,
kotlety na šalvěji,
jak dlouho smažit vepřový řízek,
jaké maso na vepřového řízky,
jake maso na vepřový řizek,
vepřové maso recepty,
kotleta na šalvěji,
maso na řízky,
recepty maso na šalvěji,
řízky,
přírodní řízek z vepřové kotlety,
veprovy rizek z jakeho masa,
šalvěj a maso
Suroviny:
mouka,
šalvěj čerstvá,
řízek vepřový,
olej olivový,
máslo,
cibule červená,
šťáva citronová,
cukr moučkový,
rajče,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)