Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

12. 2. 2010 19:10

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 797 kJ / 430 kcal
Bílkoviny15,79 g
Tuky23,71 g
Vláknina18,91 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy28,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje improvizace-chuťově zdařilá! Příloha brambory, ale šly by i těstoviny, nebo rýže.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

6. 5. 2014 11:26

ivetkalone: Ivetko, tak když je manžel gurmán, to jsem na to obvzlášť zvědavá, jak mu bude chutnat;-):-)

ivetkalone

6. 5. 2014 10:52

Můj muž je velký gurmán a myslím, že tento recept by ho mohl oslovit. Dnes zkusím a pochlubím se s reakcemi. Každopádně to vypadá už podle fotky obrovsky chutně. Bodík je tvůj :yes:;-)

Lenka30

26. 2. 2011 15:31

:-p:yes:

k.radulka

13. 2. 2010 10:53

:-* už mám na to chuť, ukládám:yes:

Bibinka

13. 2. 2010 09:21

Mirčo, ona se ta panenka nedusí nijak dlouho, jelikož a to znáš, je ta zelenina křehká velmi brzy. Je ale jasný, že panenka je měkká už při prudkém osmažení;-) Tak máš inspiraci a samosebou to udělej jak je to pro tebe lepší a tak ti přeju, aby chutnalo;-)

Hani a Cardanko, jasně, když máte čerstvou šalvěj tím lépe:-! Kdybych jí měla, taky bych jí dala raději a že je to s čerstvýma bylinkama ještě lepší, to my kuchařinky víme dobře;-):-)

cardanka

13. 2. 2010 06:59

Bibi:-Kpanenka to je skvost, dnes bylinek, když zahrádka nám v zimě spinká, je na trhu již dost a já ukládám si tento skvost;-) 7.bodík udělit je pro mne samozřejmost:-K

HankaPu

13. 2. 2010 00:30

Bibinko, šalvěj mám taky čerstvou, ale v květináči na okně a máme jí rádi, takže ukládám a brzo vyzkouším:yes: +

mirca75

12. 2. 2010 23:43

Bibinko:-)ty víš,že já jsem pro bylinky schopná čehokoliv:-)) a tak tvůj recept oceňuji takto:yes:.Jen já osobně bych panenku nedusila,ale to už je moje rozhodnutí;-).No a z hlediska toho,že mám čerstvou šalvěj po celý rok na zahrádce a ráda s ní vařím,tak tvůj rcp.ukládám a vyzkouším:-p.

hafikov

12. 2. 2010 21:08

Vypadá to báječně:yes::yes::yes:

ivulinka

12. 2. 2010 19:56

Bibi:-), moc hezký recept.

michsamant

12. 2. 2010 19:14

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové řízky vepřový řízek se žampiony vepřové maso se žampionama vepřový řízek na žampionech vepřové maso s žampionama řízky z panenky veprove rizky na zampionech řízky z vepřové panenky řízek z vepřového s brokolicí brokolicové řízky vepřová panenka s brokolicí těstoviny se zampionama vepřové maso s brokolicí a žampiony pokrmy se zampionama brokolice jako řízek panenka ze zampionama plněná cuketa žampionamá recepty s čerstvou šalvějí panenka na šalvěji veprove s brokolici

Suroviny: řízek vepřový, cibule, cibulka jarní, žampióny, rajče, brokolice, česnek, šalvěj, smetana ke šlehání, masox, solamyl, olej, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Y15