Suroviny
Porce: 1 osoba
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,76 g |
Tuky | 15,92 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 21,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Americké tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6AL
Moje poznámka
Americké tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6AL
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 13 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 6 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 6 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 6 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 10 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 10 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 11 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 12 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 13 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 13 hodinami
Tématické fráze:
tousty,
tousty na sladko,
americky toast,
tousty ve vajičku,
toust,
francouzský toust,
french toast recept,
toust na sladko,
tousty recepty,
americke toasty,
toasty na sladko,
americký toustový chléb,
francouzské tousty,
toast ve vajicku,
obalovane tousty,
toasty ve vajíčku,
americky predkrm,
achile gregor,
toust s vajíčkem,
obalovaný chleba ve vajíčku se šunkou a sýrem
Suroviny:
chléb toustový,
vejce,
smetana 12%,
sůl,
pepř,
koření kari,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (17)
1. je to z amerického toustového chleba, který je nejen tak nazvaný, ale je jiný, než náš český (chutí i velikostí). Takže prostě podle názvu
2. v jedné rodině, která bydlela několik let v Kanadě se tomu jinak, než americké tousty neřekne a je jedno, jestli je to z chleba, toustu nebo rohlíku, či dokonce z pletýnky a dalšího jinýho pečiva. Nevím proč, je mi to srdečně jedno, asi se jim to tak líbí a pokud se to někomu nelíbí, tak ať si nebudu říkat co, ale nazve tento recept klidně české tousty. Vždyť je to naprosto jedno. Dávám sem recpety na inspiraci a ne proto, aby někdo kritizival můj název. A nevím proč mám pocit, že většinou neregistrrovaní kritizují nejvíc. Ale třeba se pletu, ale hádat se rozhodně odmítám. Já si půjčuji recepty jiných a nabízím ty svoje. Kdo chce, ať je zkusí, kdo ne, tak ať si dělá, co uzná za vhodný.