Vepřový guláš III.
Dobrý guláš bývá vizitkou každého kuchaře. Důležité je nebát se koření a vyladit chutě tak, aby se dokonale doplňovaly. Určitě se vyplatí připravit guláš den předem, aby se odležel. Pak už si můžete pochutnávat a užívat pochvalu od spokojených strávníků.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 125 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,03 g |
Tuky | 93,12 g |
Vláknina | 19,03 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 43,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Papriku a rajčata pokrájíme na menší kousky.
Krok 2: V kastrolu rozehřejeme olej. Vsypeme maso a opečeme, aby se zatáhlo. Přidáme nakrájenou zeleninu, promícháme a několik minut dál společně restujeme.
Krok 3: Základ guláše ochutíme solí, pepřem a kmínem. Přilijeme vývar, přiklopíme poklicí a dusíme, dokud maso nezměkne. Nakonec do guláše vmícháme zakysanou smetanu. Podle potřeby dosolíme.
Zveřejněno 21. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RmR
Moje poznámka
Vepřový guláš III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RmR
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 6 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 6 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 1 hodinou
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 1 hodinou
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 2 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 3 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 5 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 6 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 7 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 7 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš s těstovinami,
vepřový guláš,
vepřový guláš,
vepřový guláš recept,
domácí vepřový guláš,
guláš vepřový,
vepřoví guláš,
vepřový guláš se zeleninou,
tmavý guláš vepřoví,
dobrý vepřový guláš,
vepřový guláš se smetanou,
guláš s těstovinami,
tmavy veprovy gulas,
vepřový guláš s těstovinou,
recept na vepřový guláš,
recept vepřovy guláš,
jak uvařit vepřovy gulaš,
recepty veprovy gulas,
guláš s těstovinami recept,
veprovy gulas z testovinami
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
paprika,
rajče,
olej,
vývar hovězí,
sůl,
kmín celý,
pepř,
smetana zakysaná
Komentáře (3)