Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 855 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,81 g |
Tuky | 55,43 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 28,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilková polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLPn
Moje poznámka
Lilková polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLPn
Nejnovější recepty
Salát s jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 13 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 30 minutami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 32 minutami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 32 minutami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 3 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 4 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 5 hodinami
Jogurtové muffiny
Fitulka před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MartinaDvorakova před 6 hodinami
Cuketové karbenátky
KrisZaezemi před 7 hodinami
Masové hašé
HankaKyri před 7 hodinami
Tématické fráze:
lilek polévka,
baklažán s těstovinami,
lilek s testovinami,
polévka z baklažánu,
lilková polívka,
polévka lilek,
lilek do polevky,
polevka s lilkem,
lilek v polevce,
polivka z lilku,
recepty lilek polévka,
lilek recept polévka,
lilek a polévka,
lilek polévka recept,
lilek, polévka,
recept na lilkovou polevku,
lilek/polevky,
baklažanová polévka recept,
polívka z pečeného lilku,
recept baklažánová polévka
Suroviny:
lilek,
těstoviny,
smetana sladká,
cibule,
olej,
sůl,
pepř bílý,
zázvor,
petrželka,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
http://bit.ly/lMF123