Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnový vývar

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie226 kJ /
54 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,30 g
Vláknina4,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy9,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cizrnu necháme 8 hodin namáčet. Krok 2: Pak vodu slijeme a dáme do 1 litru nové vody. Přidáme mrkve, petržel a kostky vývaru. Krok 3: Když je zelenina měkká, pokrájíme ji na menší kousky a přidáme zpět k cizrně. Krok 4: Necháme prohřát a můžeme podávat. Polévka je vydatná a zdravá.

Zveřejněno 24. 8. 2010

Poznámka autorky Lucasinka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnový vývar

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8OV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnový vývar

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8OV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vývar z petržele, vývar z petržele, hovězí vývar s cizrnou, cizrnový hrnec, recepty z cizrny, hovezi vyvar a cizrna, s cizrny recepty, recepty z cizrny, recept vyvar z czrny, hovezi vyvar a k tomu cizrna, zdravé kostky vývaru, polévka z cizrny vývar, vývar z petržele recept, zeleninovy vyvar s cizrnou, polévka cizrnový vývar, polévka ze suché cizrny, polévka s cizrnou

Suroviny:
cizrna, mrkev, petržel, voda, vývar zeleninový

Přidat fotografie receptu