Boršč II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
Tuky | 48,12 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2021 18:56
19. 11. 2021 16:24
14. 11. 2012 14:42
17. 12. 2011 19:31
14. 10. 2011 14:05
21. 10. 2010 11:04
13. 10. 2010 14:25
28. 9. 2010 15:51
9. 6. 2010 17:01
9. 4. 2010 09:52
18. 2. 2010 13:37
27. 10. 2009 13:36
27. 10. 2009 12:25
22. 8. 2009 12:39
1. 7. 2009 09:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 26 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršt boršč polévka boršť bors ruský borš polévka borš recept ruský boršť recept borst boršt recept recept na borst borsc recept polevka bors rusky bors ruská polévka boršť borst polevka recept boršč recept borš pravý ruský boršč recept na borš bors polevka
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, sůl, zelenina kořenová, řepa červená, sádlo, rajče, protlak rajčatový, mouka hladká, brambory, zelí bílé hlávkové, bobkový list, pepř mletý, smetana zakysaná, pažitka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Eintopf