Špekové brambory v tlakovém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 684 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,72 g |
Tuky | 126,75 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 90,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 3. 2017 00:10
21. 3. 2017 22:26
4. 2. 2014 23:33
4. 2. 2014 21:43
Dnes jsem je musela ušťouchat.Měla jsem každou bramboru jiného tvaru a na talíři by to nevypadalo hezky
Posílám díky a foto
3. 12. 2013 17:30
3. 12. 2013 17:09
Je to vážně velice rychlá dobrotaDíky
28. 3. 2013 16:52
28. 3. 2013 15:40
Já pokud chci mít brambory stejnoměrně"opečené"tak během vaření 1-2 krát opatrně zatřesu z hrncem do stran.Brambory se tím jakoby přehodí a nejsou přichycené ke dnu hrnce.To samé zopakuji i po vypnutí tlakáče.
19. 3. 2013 16:33
19. 3. 2013 15:30
14. 3. 2013 16:59
14. 3. 2013 14:46
13. 3. 2013 10:46
13. 3. 2013 10:15
11. 3. 2013 15:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 8 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 14 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 1 hodinou
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 2 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 2 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 2 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 4 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 4 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 5 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Další recepty
Tématické fráze: špekové brambory recepty v tlakovém hrnci brambory v tlakáči brambory z tlakového hrnce tlakový hrnec brambory brambory se špekem vaříme v tlakovém hrnci jak dlouho vařit brambory vareni v tlakovem hrnci recepty pro vaření v tlakovém hrnci doba vaření v tlakovém hrnci brambory v papíňáku tlakový hrnec recepty jak dlouho vařit brambory ve slupce recepty na vaření v tlakovém hrnci brambory tlakový hrnec doba vaření brambor recepty pro tlakovy hrnec jak varit v tlakovem hrnci hrnec na brambory
Suroviny: brambory, slanina, cibule, sůl, kmín drcený
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R11w
77 názorů