Česnekový bůček na pivě
Bůček, pivo a česnek, skoro až svatá trojice, která v kuchyni nikdy nezklame. Žádná složitá příprava, ani hora špinavého nádobí, vše připravíte i upečete v jednom pekáčku. A zatímco se oběd sám peče, můžete třeba luštit křížovku.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 756 kJ / 3 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
Tuky | 225,08 g |
Vláknina | 40,87 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 18,75 g |
Sacharidy | 111,42 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2017 14:49
Dnes k obědu s kaší a super. Pridala jsem zelené jablko ke konci nakrájené na silnější plátky. Podlila černým pivem. .
17. 5. 2017 12:31
Je to velice šmakézní! Ale, ten česnek loupám všechen, není to asi moc příjemné žvýkat a plivat šlupky na talíř... Pivo Holba Šerák se více než osvědčilo, i jako ingredience...
14. 6. 2016 21:47
tak to je něco a velice lákavéa o víkendu na chatičce bude baštauž se těším a díky
20. 5. 2016 19:00
Jen zkušenost načerpaná jindy: S pivem zacházet opatrně. Pokud byste jím podlévali celou dobu pečení, nahromadí se ve výpeku hořkost z chmele a spojí se s hořkostí tymiánu v grilovacím koření a chuť pokazí.
19. 5. 2016 10:43
Pecka ! Dakujem. Do zmesi korenia som pridal aj "troska" cilli
2. 5. 2016 20:48
buffalo: já ten důvod vidím, čerstvý česnek v sypké směsi už její strukturu změní a krom toho při osmažení masa dozlatova hrozí jeho připálení a zhořknutí.... v tomto případě preferuji sušený... ale je to jen o vašem rozhodnutí...
30. 4. 2016 09:14
dadka: když je k dispozici čerstvý česnek nevidím 1 důvod používat sušený...
20. 4. 2016 13:12
bůček,česnek,pivo -to bude mňamka
18. 1. 2016 13:48
Eliška: nevidím důvod, proč ne
18. 1. 2016 13:24
pivo může být černé?
12. 10. 2015 20:08
Jen bych opékala na sádle,nějak mi tam ten olej nejde,ale jinak Super :)
17. 12. 2013 18:31
A uz tu mame zase jednu klasiku Plzensky gulas, mala obmnena ale podle prisad musi byt dobry. Vyskousim.:-
16. 12. 2013 20:52
No tak tohle musím co nejdřív zkusit! Česnek cpu i do buchet, jak se říká, navíc jsem vepřo-fanda a o pivu už vůbec nemluvím
19. 11. 2013 23:19
Děkuji za prima recept. Dnes jsem dělala a je to opravdu moc dobré. Akorát jsem přidala trochu méně česneku a dala navíc sůl. Bez té si asi vaření neumím představit. :)) dávám bodík
8. 10. 2012 11:00
nekonečný labůžo...pokaždý s tímto jídlem sklidím totální úspěch u všech strávníků
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 10 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 23 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 21 minutami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 54 minutami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 2 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 3 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 3 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 4 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bůček na pivu peceny bucek s cesnekem pečený bůček na pivu bůček na pivě pečený bůček na pivě vepřový bůček na pivu jak dlouho pečeme bůcek pečený bůček na česneku bucek pečený na pivu vepřový bůček na pivě búček s česnekem peceny bucek na cernem pive peceme bucek recepty búček na pivu pečený bůček na černém pivu bůček v pivu cesnekovy bok recept česnekový bok bůček obalovany bucek
Suroviny: bůček, mouka polohrubá, česnek sušený, koření grilovací, česnek, cibule, olej, voda, pivo světlé
Česnekový bůček na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOG5
40 názorů