Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlapský guláš

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 3. 2009 19:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 385 kJ / 1 048 kcal
Bílkoviny224,00 g
Tuky13,05 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 473 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy8,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omluvám se za fotku, poslední dobou se mi nedaří dát celý obrázek. I tady ten jsem dávala na 3x

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 20:09

jaruš, knedlík je tady, http://www.toprecepty.cz/recept/3070-bavorsky-kned... Jendo, no, všechno jíst nestíháme, co ti budu povídat. Ale syn je rád, když příjde na návštěvu rovnou z práce a naberu mu do sklenky, aby měl třeba na večeři a moc toho nedělám, tak akorát. My jsme na to 3 já můj přítel a jeho máma, no, pomazánku jsem dala do kelímku dceři na večeři, po zákusku se taky zaprášilo, zásadně dělám na menší plech. Možná sis všiml, co za tou pomazánkou z bůčku stojí?:-D:-)) To se pak dobře jí!:-))

Jenda1 Jenda1

29. 3. 2009 20:05

Opět jsem zapomněl, k restovanému masu přidávám česnek.;-)

jarka

29. 3. 2009 20:01

Ano gulášek vypadá skvěle,ale co ty knedlíčky ty nikdo nepochválí?Já je nejím ale ty tvoje musí být tak dobré jak vypadaj.????????????:-*

Jenda1 Jenda1

29. 3. 2009 19:54

Jani, guláš je moje krevní skupina, chlapský je zřejmě díky palivé papriky a feferonek.Zřejmě máš rozvětvenou rodinu, že stíhá zkonzumovat vše, co navaříš. Guláš bývá nejlepší odleželý druhý a třetí den, asi bych při zahuštění nešel do strouhaného bramboru a rozdrobené střídky už vůbec. Jenže jak to vidím, tak už máte guláš zblajznutý a nehrozí nějaké zkysnutí.Opět ti půjčím fotku a k té kapustnici jsem fotku vrátil. Za gulášek bodík.:-!:yes::yes::yes:

Drobek Drobek

29. 3. 2009 19:49

:-8Konečně recept na guláš co mi mluví z duše. A zahuštění chlebem je vůbec to nejlepší, aspoň podle nás, je to krásně :-phamťavé a trochu přislizlé, jak správný guláš má být. Bravo!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zahuštění guláše zahušťování chlebem zahuštění guláše chlebem zahušťování guláše chlebem zahušťování guláše guláš zahuštěný chlebem jak zahustit gulas chlebem hovězí guláš zahuštěný chlebem zahuštění chlebem jak zahustit gulas hovezi gulas zahusteny bramborem zahušťení omáčky chlebem vepřový guláš zahuštěný chlebem zahuštění hovězího guláše hovězí guláš zahuštění guláš zahuštění zahustovani bramborou zahušťování omáček chlebem zahustovani gulasu chlebem zahustovani bramborem

Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, pepř, majoránka, kmín celý, feferonka, mouka hladká, sůl, brambory

TopRecepty.cz

Chlapský guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O7MR