Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 309 kJ / 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 72,12 g |
| Vláknina | 12,24 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová směs v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59R
Moje poznámka
Masová směs v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59R
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 3 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 5 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 5 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapékané těstoviny s tvarohem
Tynaja před 3 minutami
Výborné jednoduché muffiny
Janina33 před 13 minutami
Pomazánka Palivec
ricci před 41 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Cinderka před 44 minutami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 1 hodinou
Šlehačková buchta
hliboka před 1 hodinou
Dýňová polévka se smetanou
Shiki před 2 hodinami
Vynikající langoše
Magdalena.Dobromila před 2 hodinami
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Zabakcb před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Jitinka před 3 hodinami
Tématické fráze:
živánská krkovice v alobalu,
veprove maso v alobalu,
recepty v alobalu,
vepřové v alobalu,
peceni v alobalu,
sekana pecena v alobalu,
pecene maso v alobalu s bramborami,
sekaná v alobalu,
recepty měšec v alobalu,
vaření v alobalu,
vepřové maso recepty v alobalu,
veprove maso pecene v alobalu,
recepty z alobalu,
masová směs se žampiony,
mesec v alobalu,
měšec na gril,
pečení masa,
masová směs čína,
topinky s masovou směsí,
kureci masova smes na topinky
Suroviny:
kýta vepřová,
olej,
voda,
cibule,
rajče,
žampióny,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
máslo
Komentáře (3)