

Podkova, šestihran a jiné
Suroviny
- mramorovaný korpus
Postup přípravy receptu
Mléčná marcipánová hmota - postup opět popsán v netradičních dortech.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Podkova, šestihran a jiné
-
marunda:tak na růže z krému jsem si zatím netroufla....
spíš mám v ruce ty marcipánové
-
no krása, ty růžičky jsou krásné. Já se zkouším teď z krému. Snad to natrénuju
-
Podkovička se mi moc líbí.
-
Všem díky za pochvalu, ale stále je co zdokonalovat....
-
Hani ty jsi kouzelnice.
-
krásná podkovička
i když taky peču,ráda se přiučím a pochválím...
-
krása
-
krásné
-
Krásné jako všechny Tvoje dorty
+6
-
Krása
-
-
Taky jen čumím
Ty šípkové růžičky jsou
-
Kdo umí ten umí, kdo neiúmí ten čumí ( jako já)
Jsi ohromná šikulka
-
Haničko ty jsi umělkyně
to je krása nebeská proto ode mne první bodík