Bramborová baba z domácí pekárny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 292 kJ / 3 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,81 g |
Tuky | 233,70 g |
Vláknina | 52,31 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 10,64 g |
Sůl | 26,69 g |
Sacharidy | 353,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2013 22:33
28. 11. 2012 15:48
9. 2. 2012 22:15
mám ETA Siesta a nemůžu si ji vynachválit. "Sebral" jsem ji bábině, která ji přestala používat poté, co jí několikrát geclo(spadlo) těsto. Je jedno, jestli pečeš z krabiček, či směsných mouk, sušeného droždí, nebo rozmíchaného v mléce.
Zjistili jsme, že to způsobuje rozdíl teplot. Když jsem ji jednou přinesl z komory do kuchyně (rozdíl cca 20°C) tak mi taky těsto geclo. Od té doby, co ji nechám cca hodinu se ohřát na pokojovou teplotu se mi to nestalo ani jednou.
Třeba to jako tip pomůže.
PS: Já miluju chleba se zapečenými škvarky, k tomu už není třeba nic mazat
7. 1. 2010 21:54
Rada by som podotkla, že kým som sa naučila upiecť poriadkny chlebík, s ktorým som bola spokojná a ktorý som už mala vychytaný, prešlo asi 3-4 mesiacov. Nie je chyba v pekárni, proste sa potrebuješ naučiť ako na to.
Ak ti môžem doporučiť chlieb, skús upiecť podľa receptu, ktorý používam vždy, mení sa len múka, semienka a prípadné vložky ako pažitka, cibuľka, provensálske korenie, bazalka... ale tieto prísady už dávam iba niekedy, ak potrebujem špeciálny chlieb.
Takže ten recept :
http://www.toprecepty.cz/recept/5025-univerzalni-c...
7. 1. 2010 13:04
7. 1. 2010 12:45
7. 1. 2010 12:15
1. 1. 2010 21:53
1. 1. 2010 14:07
7. 12. 2009 11:07
7. 12. 2009 11:06
9. 3. 2009 14:34
9. 3. 2009 13:50
9. 3. 2009 13:49
9. 3. 2009 13:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 8 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 8 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 8 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 9 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty na chleba z domácí pekárny domácí chleba recepty langoše těsto recept chleba z domácí pekárny recepty domácí pekárny chleba pekárna na chleba recepty domácí kuchařka domácí sekaná recept domaci pekarna-recepty domácí recepty domácí sekaná bramborová buchta recepty na chleb z domaci pekarny vdolky recept recept na chleba z domácí pekárny langoše těsto chleba z domácí pekárny baba bramborová baba sekaná z pekárny
Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, sůl, pasta feferonková, česnek, cibule, kmín celý, majoránka, prášek do pečiva, slanina uzená, zelí kysané, olej
Bramborová baba z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyX
17 názorů