Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálská vepřová kýta

Chutná a jednoduchá úprava masa z vepřové kýty s provensálským kořením a rajčaty. Provensálská kýta bude vaší rodině určitě chutnat a její přípravu zajisté zvládne i začátečník.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava)

30. 1. 2011 14:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 310 kJ / 1 030 kcal
Bílkoviny133,96 g
Tuky32,67 g
Vláknina13,09 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 386 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy46,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

30. 1. 2011 14:52

Nídhera, Ivi :-) A že jsem tak smělá, s jakou přílohou tu dobrotu máte? To jsou nějaké plněné brambory, viď? :yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta recepty veprova kyta vepřová kýta recept vepřová kýta recepty pro začátečníky vepřové po provensálsku recepty z vepřové kýty rychlý recept z vepřové kýty kyta recept recept vepřová kýta recept z veprove kyty kýta kyta vepřová recepty recept vepřová kýta rychle veprova kýta rychle provensalske veprove kýta recepty recepty veprova kyta recept na vepřovou kýtu vepřová kýta top recepty recepty z kýty

Suroviny: kýta vepřová, rajče loupané, koření provensálské, olej, sůl, smetana, česnek, cukr

TopRecepty.cz

Provensálská vepřová kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/601Q