Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,01 g |
Tuky | 6,92 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně špikovaná uzeným a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYK2
Moje poznámka
Vepřová pečeně špikovaná uzeným a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYK2
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 43 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 44 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně,
vepřová pečeně s česnekem,
cesnek zezelenal,
uzená pečeně s kostí recept,
špikovaná krkovice,
veprove spice,
vepřová špice,
vepřová pečeně za studena,
špikovaná krkovička,
uzená pečeně s kostí,
vepřová pečeně na česneku,
vepřová pečeně po studenu,
studena veprova pecene,
vepřová pečeně recepty,
špikované vepřové maso,
vepřová pečeně v troubě,
špikovaná pečeně,
vepřové s uzeným,
uzené špice,
recept z vepřové pečeně
Suroviny:
pečeně vepřová,
maso uzené,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej,
voda
Komentáře (4)