Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí naruby

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 140 min

140 min (140 min příprava)

26. 2. 2011 23:54

Suroviny pro 1

1

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 017 kJ / 2 394 kcal
Bílkoviny39,55 g
Tuky220,92 g
Vláknina10,87 g
Cholesterol 847 mg
Sodík 2,78 g
Sůl6,59 g
Sacharidy58,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s vařeným nebo restovaným bramborem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

duckie duckie

2. 3. 2011 01:19

Daniella O.: to jsem moc moc ráda, že všem chutnalo :-) udělala jsi nádherné fotečky :yes: děkuji

Daniella O. Daniella O.

2. 3. 2011 00:32

Duckie, prave jsme dojedli tyhle vyborne rizecky. Chutnalo vsem, tim minim, ze je chvalila i dcera :-D:-D:-D, takze posilam bodik cislo 13 a par fotek. Snad te potesi stejne, jako nas potesil tvuj receptik ;-):-K.

duckie duckie

28. 2. 2011 22:17

Sodovka: děkuji za bodík :-) recept mám od své skorotchýně, která je výborná kuchařka..a řekla mi: "peč to na 140° i míň 2 hodiny, to víš, je to hovězí"...její maso se nám vždy jen rozplývá na jazyku :-p takže peču dle jejího návodu...a je to vynikající...

Sodovka Sodovka

28. 2. 2011 22:03

Poprvé jsem takhle upravené hovězí maso jedla před 25 lety.:-)) Malému synovi jsem ho musela velice často dělat. Masíčko je dobré s bramborovou kaší. :-p Dvě hodiny je ale zbytečně maso péct. Stačí tak 45 - 50 minut.:yes: Tyhle hovězí řízky doporučuji vyzkoušet.:yes: Nebudete litovat.:-p Posílám + 12.:yes:

Colombo65 Colombo65

28. 2. 2011 11:28

Mňamka;-);-);-)

Romario

28. 2. 2011 10:20

to vypadá dobře, dala bych si:yes::-8

metema

27. 2. 2011 19:42

Krásné, přidávám +10bodík:yes:, hned jak skolíme býčka, musím to vyzkoušet.

mysulka mysulka

27. 2. 2011 11:59

:-p:yes::yes::-K

Klariska Klariska

27. 2. 2011 11:35

Moc pěkný fotopostup a určitě to bude dobrota, i když já hovězí raději na přírodno :-p.

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 2. 2011 10:47

Za dobrůtku kterou dělávám s těma hříbkama dávám další plusík;-):-p+6:yes:

Bibinka Bibinka

27. 2. 2011 09:29

Duckie, já tě vítám v naší Topácké rodině jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo jako nám a pozor: Toprecepty jsou velmi náchylné k závislosti;-)
Za tu dobrotu, kterou mimochodem taky dělám i když malinko jinak a říkáme tomu "Medvědí pracky", ti dávám 6.bodík:yes:

Kadlik Kadlik

27. 2. 2011 09:09

že já debil, navzdory zkušenostem, vždycky nahlídnu.... a dietní předsevzetí v pérdeli... Tohle musím vyzkoušet...;-)

ales severa

27. 2. 2011 08:01

Ahoj,ja to dělam podobně už léta,obalím jen v mouce a vejci,možno i dvakrát,podlévam jen vodou,posypu cibulí na hrubo a na kolečka mrkví,je to jednodušší a taky skvělé,ale to Tvoje taky zkusím.:-p

duckie duckie

27. 2. 2011 01:24

eva hubova: děkuji za krásné foto:-) s houbami to určitě příště vyzkouším!

eva hubova eva hubova

27. 2. 2011 01:16

Taky tak dělávám:-pněkdy posypu ještě podrcenými sušenými houbami,postup stejný jen peču na 180° asi hodinu..dovolila jsem si přidat foto,když tak smažu:yes:+4

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí řízky naruby hovězí řízek naruby hovězí na prirodno řízky naruby z hovězího masa hovězí maso na přírodno maso naruby řízky naruby z hovězího hovězí v páře řízky naruby recept hovězí řizek na ruby hovězí řízek hovězí na ruby hovězí na páře hovězí řízky řízky naruby hovězí řízek naruby z hoveziho masa hovězí plátky na ruby hovézi řizky na ruby hovézi řizky na ruby řízek naruby v troubě

Suroviny: maso hovězí, cibule, slanina, vejce, strouhanka, olej, masox, voda, pepř, sůl,

TopRecepty.cz

Hovězí naruby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OEgp