Hovězí řízky naruby

Hovězí maso Doba přípravy: 2 hod 1 názor

Hovězí maso Doba přípravy: 2 hod 1 názor

Suroviny 2 porce

3 plátky falešné svíčkové
sůl
pepř
1 vejce
strouhanka
olej na smažení
1 cibule
3 plátky anglické slaniny

Postup přípravy receptu

  1. Řízky osolíme a opepříme, obalíme ve strouhance a poté ve vejci a opečeme na rozpálené pánvi (nejlépe vhodné do trouby).

  2. Na každý plátek opečeného masa dáme plátek anglické slaniny, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí a podlijeme trochou vody. Dáme péct do trouby na 180°C. Maso vytáhneme jakmile je měkké.

  3. Podáváme se šťouchanými bramborami.

Komentáře k receptu Hovězí řízky naruby