Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehna s těstovinovou rýži

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 3. 2011 10:59

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 251 kJ / 777 kcal
Bílkoviny25,82 g
Tuky2,62 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy158,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Toto je lacny recept, tak podobne ako to robili nase setrnne mamky kurca na dva krat, najpr do polievky a potom ako hlavne jedlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

27. 11. 2011 15:01

Nonyo, výborná mana a moc jsme si pochutnali k obědu a budu dělat určitě častěji;-) Bod už jsem dala dřív, tak ti přidávám fotky:yes:

tejaja tejaja

7. 3. 2011 18:45

Lalina má pravdu, tarhoňa a cestovinová ( slovenská ) ryža sú dve úplne odlišné veci. To, čo je na obrázku, nie je tarhoňa ale slovenská ryža. Preto by bolo dobré, keby to Nonya opravila

chocolate

7. 3. 2011 15:33

Já kupuji těstovinovou rýži pod názvem "orzo".Děti ji mají moc rádi.

Lalina

7. 3. 2011 15:30

Samozrejme hrášok, pardón.

Lalina

7. 3. 2011 15:29

Cestovinová ryža sa na Slovensku nevolá tarhoňa - sú to dve rozdielne cestoviny. Cestovinová ryža, alebo aj slovenská ryža, vypadá ako ryža. Tarhoňa je guľatá, a hoci to môže znieť čudne je to dosť veľký rozdiel v chuti. Slovenskú ryžu nikto z nás extra nemusí, ale tarhoňa je veľmi obľúbená. Ale robíme ju pdobne ako dusenú ryžu, je to lepšie ako keď sa len uvarí. Recept vypadá výborne:-p, určite vyskúšam, a posielam bodík. P.S. Klariska, máš pravdu, to nie sú rajčiny, to je už na pohľad katastrofa. No, naši predkovia jedli sezónne, a asi to bolo aj zdravšie P.S. 2 Ale mrazený hrášo je na nezaplatenie.;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 3. 2011 14:28

:-Ohezký recept:-p+8:yes:a vypadá moc pěkně:-K;-)

Bibinka Bibinka

7. 3. 2011 13:07

Nonyo, to vypadá dobře a těstovinovou rýži mám ráda jen já, taťulda jí nemusí. Dávám ti 6.bodík:yes:

majda 2

7. 3. 2011 12:59

Těstovinovou rýži jsem si poprvé koupila minulý týden,ještě jsem ji nejedla,tak vyzkouším s kuřetem:yes:

Klariska Klariska

7. 3. 2011 11:59

Malenko78, sušená rajčata dají jídlu nový rozměr, chuťově jsou mnohem výraznější než neslaná, nemastná a předražená zimní rajčata. Neboj se a ozkoušej je ;-).

spagetka spagetka

7. 3. 2011 11:56

Kuřecí stehýnka můžu taky na 1000 způsobů, podobně dělám, jen k oreganu přidávám ještě špetku tymiánu a bazalky. Rajčata mám sušená vlastní ;-):-p:yes:

Jana Pá

7. 3. 2011 11:53

:yes::-p

malenka78

7. 3. 2011 11:26

Kuře miluju na všechny způsoby :-p a tento receptík bude také určitě úžasný:yes:jen si nejsem jistá sušenými rajčaty:-8 ty mi jsou nesymtatické,mohu je ovšem vynechat a posílám první bodík:-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí stehna s těstovinami kureci stehna s ryzi těstovinová rýže recept těstovinova ryze těstovinová rýže recepty slovenská rýže těstovinova ryze s kuretem těstovinová rýže tarhona kuřecí stehno s rýží recepty na kuřecí stehna s rýží kuřecí stehna pro děti kuřeci stehna s tarhoňou kuřecí stehna recepty pro děti kuřecí stehno s těstovinami kureci stehno pro deti slovenska ryza co toje kuřecí maso s těstovinovou rýží slovenska těstovinova ryže kuřecí stehno s s těstovinami recept na pečené kuřecí stehno s těstovinami

Suroviny: stehno kuřecí, rýže těstovinová, koření italské bylinky, koření oregáno, parmazán, rajče sušené v oleji, rajče ve vlastní šťávě, česnek, cibule, olej olivový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna s těstovinovou rýži

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KY5z