Držovická klasika

majstrstyk Kuchař: majstrstyk

Doba přípravy: 10 minut 2 porce Minutky 11 názorů

Suroviny

5 nožiček drůběžích párků
400 g bezvaječných těstovin
100 g jemného kečupu
100 g ostrého kečupu
5 g chilli omáčky
olivový olej
sušený česnek
sladká paprika
pálivá paprika
čtyřbarevný pepř
bazalka
oregáno
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce nalejeme vodu a tuto přivedeme k varu, přičemž v momentě varu přidáme špetku soli a 400 gramů bezvaječných těstovin. Vaříme cca 8-9 minut. Čas od času promícháme.

  2. V mezičase již loupeme drůběží párky z kůže a krájíme je na kolečka. Kolečka párků převedeme na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje. A smažíme.

  3. Jakmile předmětné párky na pánvi začnou dostávat barvu, přidáme pepř, sladkou a pálivou papriku v prášku. Současně si připravíme i česněk v prášku, který při další vhodné příležitosti zamícháme do uvedené potravy. Pak ještě přidáme oregáno a bazalku na ovonění.

  4. Nakonec směs pokapeme chilli omáčkou a zalijeme 100 gramy jemného a 100 gramy ostrého kečupu. Výslednou omáčku zamícháme, přičemž touto polejeme již předchystané uvařené těstoviny. Ihned podáváme.

Poznámka

Nechte si chutnat!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Držovická klasika

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    už jen ty přísady na fotografii mi lehce zvedají žaludek .. raději se naučte, lidi, vařit z kvalitních surovin. Párky a kečup, opravdu umění ..jestli tohle dáváte i svým dětem tak potěš pánbů, to by mělo být trestný.

    Odpovědět

  • DuduD 7 DuduD 7

    Určitě se v Držovicích najdou i lepší recepty . :-((:-//;-(:no:

    Odpovědět

  • Kadlik Kadlik

    NÁHODOU TO VYPADÁ PAPATELNĚ A MĚ SE TO LÍBÍ!!!!:-)

    Odpovědět

  • Fantom Fantom

    Cheef: jestli je začínající kuchař tak spíš si má nechat poradit! nejsi takhle náhodou executive cheef????

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • Cheef Cheef(neregistrovaný)

    Nadja: jak jako není minutka? Je to minutka, je to hned uvařený a i hned snědený! Tak tu nepruď, toto vařil můj spolubydlící a on je začínající kuchař!!!

    Odpovědět

  • Dědvěď Dědvěď(neregistrovaný)

    Dneska jsem si to uvařil a vřele všem doporučiji! Při podání s pivem (řádně vychlazeným) je to lepší než-li klystýr!! Pěkně mě to protáhlo a i starou, ještě teď nás pálí eating output :-((:no:

    Odpovědět

  • konipasek konipasek(neregistrovaný)

    No jejdaaaaaaa. To musi byt ale dobrota. Hned bezim do kramu abych si ten nebesky porlm pripravil. Mooooocinky se na nej tesim. Cau :-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Majstrstyku, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady líbilo;-)

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    :-? Párky a minutka? :-?
    Jako minutku děláme maso vepřové, kuřecí, krůtí, játra, ..., ale párky?

    Odpovědět

  • Dáma z Polanky Dáma z Polanky (neregistrovaný)

    hmmmmmmmmm....... hned si výše uvedenou delikatesu bezím uvařit!!! ale doporučuji přidat provensalské koření (ale jen tak decentně...), at to má grády :-DDD

    Odpovědět

TIP dne na email

Tématické fráze: minutka z párků recepty klasika minutka z vepřových párků krůtí pro jako minutka porlm recepty z drůbežích párků minutky ostre minutky minutka kuchař

Zapomněl/a jsem heslo