Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 682 kJ / 4 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,86 g |
| Tuky | 148,87 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 638,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé řezy s džemem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m299
Moje poznámka
Rychlé řezy s džemem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m299
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 2 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
borůvkové řezy,
rychlé šlehačkové řezy,
borůvkové řezy nejlepší recepty,
levne řezy,
rychlé řezy,
šlehačkové řezy borůvkové,
rychlé řezy nejlepší recepty,
borůvkový řez,
rychlé a chutné řezy,
rychlé a levné řezy,
řezy se šlehačkou,
řezy bez vážení,
boruvkova buchta se slehackou,
chutné řezy,
borůvky se šlehačkou,
šlehačkové řezy,
boruvkove řezy na plech,
levné řezy na plech,
slehackove rezy s borůvkami,
rychlé levné řezy
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
mléko,
olej,
prášek do pečiva,
marmeláda borůvková,
šlehačka ke šlehání,
ztužovač šlehačky
Komentáře (16)