Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 336 kJ / 6 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,50 g |
Tuky | 322,62 g |
Vláknina | 18,48 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 580 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 675,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mozartova bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6BP
Moje poznámka
Mozartova bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y6BP
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
mozartovy rezy,
mozartův řez,
mozartova vídeňská bábovka s jablky,
mozartova babovka s jablky,
marcipánová bábovka,
bábovka s nutelou,
mozartova jablková bábovka,
mozartovy řezy recept,
luxusni babovka,
úžasná bábovka,
vídeňská jablková bábovka,
vídeňská mozartova bábovka,
mozartova tvarohová bábovka,
mozartův koláč,
babovka s marcipanem,
luxusní bábovka s nutelou,
mozartova vídeňská bábovka,
bábovka s pistáciemi,
mozartovi rezy,
řezy mozart s marcipánem
Suroviny:
cukr moučkový,
marcipán,
oříškový nugát,
ořechy pistácie,
máslo,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mandlové aroma,
vejce,
mouka hladká,
prášek do pečiva
Komentáře (13)