Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 550 kJ / 2 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,81 g |
| Tuky | 178,70 g |
| Vláknina | 7,30 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 93,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Moje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové placky
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadurová pomazánka
kulaslf před 34 minutami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 45 minutami
Indická čočka s batáty
micurka před 3 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 4 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 6 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 6 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 6 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 17 hodinami
Tématické fráze:
canelloni,
canelloni se špenátem,
canelloni recepty,
canneloni,
zapečené cannelloni se špenátem,
canneloni recept,
caneloni se spenatem,
raclete recepty,
zapečené canelloni,
canelloni recept,
leerdamer,
recept na canelloni,
špenátové canneloni,
canneloni plněné špenátem,
raclete,
recepty na raclete,
canneloni recepty,
cannelloni se sýrem,
recepty canelloni,
recepty canneloni
Suroviny:
špenát mražený,
sýr mozzarella,
sýr raclette,
sýr leerdamer,
cannelloni,
máslo,
máslo,
mouka celozrnná,
smetana,
sýr chedar,
sýr mozzarella
Komentáře (3)
Jenom jedna věc: Jste se jistá tou moukou? Nepatří tam něco jako třeba dvě lžíce? Já jsem nasypala sotva půlku, než jsem si stihla uvědomit svou chybu a pak jsem tam musela dát dvě šlehačky, aby se omáčka vůbec pohnula, aby to nebyla jenom koule (takže mi jí přirozeně hafo zbylo.)
Taky když jsem hodila ty sýry ke špenátu, tak hrozně zřídly až na vysloveně vodovou hustotu (možná to bylo nekvalitní nivou, nevím,) ale asi je lepší je přidat k trochu vychladlému špenátu a dál neohřívat...