Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 550 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,81 g |
Tuky | 178,70 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 93,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Moje poznámka
Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVDJ
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
canelloni,
canelloni se špenátem,
canelloni recepty,
canneloni,
zapečené cannelloni se špenátem,
canneloni recept,
caneloni se spenatem,
raclete recepty,
zapečené canelloni,
canelloni recept,
leerdamer,
recept na canelloni,
špenátové canneloni,
canneloni plněné špenátem,
raclete,
recepty na raclete,
canneloni recepty,
cannelloni se sýrem,
recepty canelloni,
recepty canneloni
Suroviny:
špenát mražený,
sýr mozzarella,
sýr raclette,
sýr leerdamer,
cannelloni,
máslo,
máslo,
mouka celozrnná,
smetana,
sýr chedar,
sýr mozzarella
Komentáře (3)
Jenom jedna věc: Jste se jistá tou moukou? Nepatří tam něco jako třeba dvě lžíce? Já jsem nasypala sotva půlku, než jsem si stihla uvědomit svou chybu a pak jsem tam musela dát dvě šlehačky, aby se omáčka vůbec pohnula, aby to nebyla jenom koule (takže mi jí přirozeně hafo zbylo.)
Taky když jsem hodila ty sýry ke špenátu, tak hrozně zřídly až na vysloveně vodovou hustotu (možná to bylo nekvalitní nivou, nevím,) ale asi je lepší je přidat k trochu vychladlému špenátu a dál neohřívat...