Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Majolka® domácí super

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

23. 4. 2011 13:53

Suroviny

Porce: neomezene

Nutriční hodnoty

Energie16 370 kJ / 3 912 kcal
Bílkoviny17,84 g
Tuky421,98 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy10,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Z toho lze pripravit tatarku, okurka, cibulka, ale i feferonka. Je to dost jedle. Zkuste.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Coleta

19. 9. 2015 18:21

MARTIN:Martine, já nedávám mléko, ale celé vejce, sůl, pepř, kávovou lžičku octa, cukru a plnotučné hořčice. Pokud vám, ale nejde ušlehat bude to olejem. Stalo se mi to opakovaně, hlavně s olejem Brölio. Nejlepší je klasický slunečnicový Vegetol nebo slunečnicový z Kauflandu - Vita star. Důležité také je olej přilívat pomalu a ponorný mixér pomalu vytahovat nahoru a tím olej zašleháte.

MARTIN

19. 9. 2015 18:05

Jsem asi debil ale nejde mi ani se žloutky ani bez žloutku

Kovalka66

4. 6. 2015 07:05

Tem co se Majolka® povedla,dekuji:-8

Ivan

5. 12. 2013 16:58

NEMíCHAT METLAMA ALE Ručním mixerem. Během několika minut hotové.Nebojte sepřilívat olej. SUPER:-K

jarda Kadic

30. 11. 2013 20:47

kuchárek: já ji zkoušel a povedla se:yes: měl jsem všechny suroviny při přibližně stejné teplotě, šlehal PONORNÝM MIXEREM.Olej jsem přiléval pomalu a mixér velmi pomalu zvedal odedna.Ale jde to opravdu s PONORNÝM mixerem,ne se Šlehačem.:-!:yes: a já jsem nepoužil mléko,ale smetanu na šlehání, takže s mlékem nevím;-)

kuchárek

30. 11. 2013 20:28

Naprosto špatnej recept,řidké a hnusné!!!
ŠPATNÉ POMĚRY!!!:no:

xxll_2010

5. 11. 2013 20:37

vynikající.dělala jsem poprvé.mohlo by se stát,že by mohl někdo místo ponorného mixéru použít metly, není to v receptu zcela jasné a potom by se Majolka® nepovedla :-)

zdenekahanka

5. 11. 2013 20:32

zdravím já jsem to doma zkoušel zůstalo mií to i po hodině řídké:-O proč to jsem si přečetl až v komentářích žena z toho udělala parádní lívance doporučuju:-8

Roman

27. 10. 2013 11:52

ach jo fakt řídká voda vše podle postupu i teplotu jsem dodržel no nic..

babi herbe

8. 9. 2013 10:58

Domácí tatarka
z výše uvedené dom. majonézy (z celých vajec) - pokr.v mixeru. Do husté majonézy přidat (míra na jedno vejce) pol.lžíci vody z naložených sladkokys.okurek, čaj. lžičku plnotučné hořtice, trošku citronové šťávy, snítku zelené petrželky, na dohuštění toho, co jsme naředili, kousek uvařené vychladlé brambory /třeba ze včerejška/.Mixerem opět do brázdiček. A dobrou chuť. Tatarka je skvělá.Včetně výroby majonézy max. za 5 minut.

babi herbe

8. 9. 2013 10:48

Zdenku , Marie
a další... Neházejte flintu do žita. Domácí majonéza se dělá z celých ! vajec, zásadně v mixeru !!!... mírně osolit, pustit mixer a pomalu /čůrkem/ lít olej do chvíle, kdy hmota dělá brázdičky /=krém/.Hotovo. Není třeba olej kapat, ale také nelít systémem hrktotam. Olej nejlépe řepkový, popř. slunečnicový. Ne olivový. Pokud se stalo, že nezačala majonéza houstnout, bylo to s největší pravděpodobností proto, že vejce a olej neměli stejnou teplotu. To je zásada. Obojí nechat hodinku souznít v kuchyni.

Marie

29. 4. 2013 01:49

Zdenek: totez se stalo mne. Zluta voda a co ted s ni. Je nedele vecer, takze mazat do obchodu koupit majonezu uz nemuzu. Bramborovy salat je hotovy, ale majoneza neni. Ten recept je na dve veci, jmenovat je snad nemusim..

Zdenek

14. 3. 2013 11:49

Tak jsem to zkusil a vyšla mi žlutá voda a to jsem ten olej kapal pět minut. Mažu do obchodu pro majonézu.

Petra

9. 2. 2013 21:39

chyba tam NENÍ, je to 2:4

k.radulka

12. 2. 2012 12:07

ti teda nevím, ale nic z toho jako Majolku® nemám :D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí Majolka® domácí Majolka® recept Majolka® recept Majolka® jak se dela Majolka® Majolka® domací výroba Majolky® recept na domaci Majolku® Majolka® z mléka recept na Majolku® recepty domaci Majolka® domácí Majolka® recept bez vajec recept Majolka® jak se dela domaci Majolka® domácí Majolka® bez vajec Majolka® bez vajec jak udělat Majolku® výroba domácí Majolky® domácí tatarka z Majolky® recepty Majolka®

Suroviny: žloutek, mléko, olej, sůl, pepř, ocet

TopRecepty.cz

Majolka® domácí super

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LY4g