Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2017 15:43
Koukám že krkovička z trouby a tento recept jsou docela shodné, ale jinak perfektní recept taky jsem ho zkoušel a můj syn ho označil za "luxusní"
14. 8. 2016 12:40
martiline: jsem ráda, že se recept u vás těší velké oblibě. U nás to bylo k obědu včera.
Děkuji za pochvalu receptu
Děkuji za pochvalu receptu
14. 8. 2016 11:08
Dělala jsem už několikrát, dnes je krkovička v troubě také. Už se těším, vždy jsme si pochutnali. Dnes jako příloha vařený brambor a zelené fazolky na slanince. Díky za recept.
2. 8. 2016 17:20
Romario: to je milá pochvala, děkuji
31. 7. 2016 22:26
opět jsem se nespletla ve výběru receptu od dobré kuchařky. Díky za inspiraci, přikládám foto, bodík už byl
23. 11. 2015 21:36
Bahula: díky za skvělou fotku a za tip, jak tento recept zinovovat
23. 11. 2015 20:56
Měla jsem čerstvou krkovičku a chuť na knedlík. Vařila jsem přesně podle receptu pouze jsem závěrem slila šťávičku s cibulí, rozmixovala, přidala smetanu a uvařila karlovarský knedlík. Všem moc chutnalo Přidávám foto.
18. 11. 2015 19:50
chocolate: Lucinko, ty víš, jak mně udělat radost
Opět děkuji za důvěru v můj recept. Měj se moc hezky
Opět děkuji za důvěru v můj recept. Měj se moc hezky
18. 11. 2015 15:29
Ivuli, pekla jsem ke vcerejsi veceri.Krkovicku moc nekupuji, me dcery jsou preparatorky, ale zlakala me libova krasavice u naseho reznika.Mame radi ruzne ochucena masicka se sosem a po tech letech na topkach uz vim, ve kterych receptech a u koho pro inspiraci zalovit.
Bylo to vyborne, pridavam zaslouzeny bod, v oblibenych jiz zustane a Tobe dekuji.
Bylo to vyborne, pridavam zaslouzeny bod, v oblibenych jiz zustane a Tobe dekuji.
7. 10. 2014 17:16
29. 12. 2013 18:14
Verulinka:posílám velké díky za pochvalu
29. 12. 2013 14:38
Dělám podobně, ale místo vody dávám pivo - a posílám bodík
29. 12. 2013 14:29
VYNIKAJÍCÍ, jiný slovo na to není posílám bodík a určitě někdy zas zopakuju, jsme z toho doma nadšení
2. 12. 2013 15:59
Dneska jsme měli na oběd a pochutnali jsme si takže + další bodík
23. 11. 2013 12:47
ivulinka:Dnes připravím a zítra upeču, všichni chválí tak to bude na jistotu. Už se těším jak nám bude chutnat. Bodík jsem poslala,41+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 15 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 3 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 7 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 8 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty
Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zwjv
69 názorů