Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,40 g |
Tuky | 35,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Moje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 20 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 30 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty z pangase,
recept na pangase,
s krevetami,
aranžma se salámu,
aranžmá ze salámu,
ryba s krevetami recept,
úprava mražených krevet vyloupaných,
surimi ve tvaru krevet,
recept pikantní přelivem a krevetami,
pangasius s limetkovou omáčkou,
plneny pangas,
okurkové soudky,
jidlo z pengase,
pangasius s krevetami,
rybi pomazanka pangase,
mražené plněné filety,
pangasius a krevety recept,
treska s přelivem krevet,
ryba s krevetami,
aranžmá salámu na talíři
Suroviny:
pangasius,
krevety mražené,
sůl,
citron,
sirup javorový,
olej olivový,
máslo,
smetana 13%,
koření houbová variace
Komentáře (15)
Jájo - ale ten pangas je neutrální chuti ,až bezchuti a tak je zvolen dle mne dobře,kvůli zvýraznění chuti krevetek.
To vyzkouším, dcera nedávno započala rozhovor o konzumaci mořských potvor a protože je mi jasné, že zrovna ona by neměla předsudky (narozdíl ode mně) a ráda by ochutnala vše z této oblasti, rozhodla jsem se začít právě krevetami, které mám opravdu ráda. Takže díky za inspiraci - i když pár svých osvědčených receptů s podobnými kombinacemi už mám a znám.
Ale nie je pangas ako pangas, býva rôznej kvality. Aspoň u nás. A ak je podozrivo lacný, určite nekúpim.