Suroviny
Porce: asi 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 443 kJ / 2 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,42 g |
Tuky | 84,47 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 481,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Moje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 11 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
těsto na závin,
těsto na závin s octem,
nekynuté těsto na štrůdl,
kynutý jablečný závin,
jablečný štrůdl z kynutého těsta,
závin s octem,
těsto na štrůdl,
těsto na štrůdl s octem,
nekynuty štrůdl,
štrůdl z nekynutého těsta,
jablečný závin s octem,
recept na těsto na štrůdl,
tažené těsto na štrůdl,
těsto s octem,
nekynutý jablečný štrůdl,
jablecny strudl nekynuty,
výborné těsto na štrúdl,
štrudl-těsto,
jablecný zavin,
nekynutý těsto na štrůdl
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk,
vejce,
kůra citronová,
prášek do pečiva,
mléko,
cukr vanilkový,
Komentáře (6)
Edit: nakonec jsem pomaznul 5 minut pred vyndanim máslem a po vyndani hned zacukroval.
Edit 2: Upečeno a snědeno, super . Dělal jsem jeden z poloviny a byla to štangle pro 4 co se nebojí nasnidat s vyrobkou 13,- (v normálních cenach) bez plnky (jablka máme). Dnes budu dělat z celé dávky a to jeden z jablek s přezrálými banány a citronem a druhý makový. Díky za recept.