Suroviny
Porce: asi 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 443 kJ / 2 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,42 g |
Tuky | 84,47 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 481,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Moje poznámka
Jablečný závin z nekynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA2y
Nejnovější recepty
Nakládaný křen
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 15 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno před 21 hodinami
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno 11. 9. 2025 17:30:46
Zdravé dětské přesnídávky bez cukru
Přidáno 11. 9. 2025 17:13:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Smažené sýrové kuličky
kanova.lenka@seznam.cz před 9 hodinami
Kachna bez práce
HelaSu před 10 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
anina mac před 11 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Sahula před 11 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Sahula před 11 hodinami
Fazolový guláš se zeleninou pro vegetariány
Kody74 před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
aleenap před 12 hodinami
Jednoduchý ořechovec s jablky
Amara před 13 hodinami
Šťavnatý koláč s jablečným tvarohem
Vendy28 před 13 hodinami
Tématické fráze:
těsto na závin,
těsto na závin s octem,
nekynuté těsto na štrůdl,
kynutý jablečný závin,
jablečný štrůdl z kynutého těsta,
závin s octem,
těsto na štrůdl,
těsto na štrůdl s octem,
nekynuty štrůdl,
štrůdl z nekynutého těsta,
jablečný závin s octem,
recept na těsto na štrůdl,
tažené těsto na štrůdl,
těsto s octem,
nekynutý jablečný štrůdl,
jablecny strudl nekynuty,
výborné těsto na štrúdl,
štrudl-těsto,
jablecný zavin,
nekynutý těsto na štrůdl
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk,
vejce,
kůra citronová,
prášek do pečiva,
mléko,
cukr vanilkový,
Komentáře (6)
Edit: nakonec jsem pomaznul 5 minut pred vyndanim máslem a po vyndani hned zacukroval.
Edit 2: Upečeno a snědeno, super . Dělal jsem jeden z poloviny a byla to štangle pro 4 co se nebojí nasnidat s vyrobkou 13,- (v normálních cenach) bez plnky (jablka máme). Dnes budu dělat z celé dávky a to jeden z jablek s přezrálými banány a citronem a druhý makový. Díky za recept.