Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný závin z nekynutého těsta

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 5. 2011 09:35

Suroviny

Porce: asi 15 ks

Nutriční hodnoty

Energie12 443 kJ / 2 974 kcal
Bílkoviny66,42 g
Tuky84,47 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 449 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy481,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PetraM

22. 1. 2016 12:12

Oproti kynutému těstu super rychlé těsto-i díky pekárně :-) Dle Vašeho návodu pečeno v troubě na 150-ke konci jsem přidala na 170 st. a štrůdl byl za 35 minut hotový..Výborné !!! Určitě dávám do kuchařky :-):-K

martina

11. 3. 2014 17:11

Recept se moc povedl, testo vynikajici.:-):-/

Marsi Mesi

29. 5. 2011 16:02

Vypadá to moc hezky, ukládám a vyzkouším. Určitě by to bylo dobré i s ořechovou náplní:-)) Jo a dávám bodíka:yes::-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těsto na závin těsto na závin s octem nekynuté těsto na štrůdl kynutý jablečný závin jablečný štrůdl z kynutého těsta závin s octem těsto na štrůdl těsto na štrůdl s octem nekynuty štrůdl štrůdl z nekynutého těsta jablečný závin s octem recept na těsto na štrůdl tažené těsto na štrůdl těsto s octem nekynutý jablečný štrůdl jablecny strudl nekynuty výborné těsto na štrúdl štrudl-těsto jablecný zavin nekynutý těsto na štrůdl

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, tuk, vejce, kůra citronová, prášek do pečiva, mléko, cukr vanilkový,

TopRecepty.cz

Jablečný závin z nekynutého těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jA2y