Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí vlnky v zeleninové marinádě

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

29. 2. 2012 13:56

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 316 kJ / 1 032 kcal
Bílkoviny169,01 g
Tuky19,28 g
Vláknina12,12 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 409 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy42,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Jiří Babica

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Akire

14. 7. 2012 12:43

Nevim proc, ale hodne se mi to pripalovalo, jak jsem to smazila..jinak byly chutne..

Amálka

3. 3. 2012 22:51

Eliza: souhlas - pan Pohlreich především vaří nejen z čerstvých surovin, ale i tak, že lečo nevysype z plechovky, ale uvaří z paprik a rajčat... nepoužívá dochucovadla, po kterých všechno chutná stejně...a hlavně - kam patří houby, dá houby a ne žampiony nebo NIC :-)) tak, jak to ma v dobrém zvyku Babica...

Eliza Eliza

2. 3. 2012 23:21

Dobré jídlo by nás mělo spojovat, ne rozdělovat. Sešli jsme se tu, abychom lépe vařili, ne abychom vedli třídní boj.
Neodsuzuji žádné dobré jídlo, jen preferuji jednodušší vaření a respektování základních, ověřených postupů.
Mnoho surovin - kuchařova smrt...

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2012 22:17

maris: ne, nepůsobíš;-), ale jsi ten tip;-) Já nechci nikoho urazit, ale jak mám jinak odpovědět?:-?:-?Přece jen proto, že máte rádi jiného kuchaře, než já a uznejte, že jeho jídla jsou hezká už napohled-myslím Babicova, neznamená, že jsem já někdo, kdo jídlu nerozumí:-?

maris maris

2. 3. 2012 22:04

Jana Remkova: Jani, tak teď už tomu nerozumím vůbec a doufám, opravdu doufám, že nepůsobím na ostatní namyšleně - já, ani ostatní jmenovaní...:-O:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2012 21:55

maris: vyšší skupina lidí: Maris, Merylas, Eliza, Colombo...a mnozí jiní, na které si zrovna dnes nevzpomenu;-)

Pejli Pejli

2. 3. 2012 21:45

Já Pohlreicha můžu, měla jsem možnost shlédnout jeho vaření v dílech, které se vydávalo a můžu jedno říci: nevím teda, jestli prosazuje zdravou kuchyn, protože smetana a kopce másla bylo v jeho každém jídle. Byla jsem docela zklamaná. Pro mě řešíte nesmysly, jestli má někdo pleš, nebo mastné vlasy, nechci hodnotit ani Babicu ani Pohlreicha, ale podle mne má každý své. Někdo může toho a někdo toho... hold....každý je nějaký, každému sedne něco jiného... a když už řeknu svůj názor..spíš uvařím podle Babici, jeho nápady se mi líbí, nemám k žádnému kuchaři mega obdiv,ale tak to prostě cítím . ...;-)

maris maris

2. 3. 2012 19:17

Jana Remkova: Jani, nevím, co myslíš tím " vyšší skupina lidí ", já jsem měla to štěstí, že jsem v Cafe Imperial byla, jídlo bylo úžasné, ráda na to vzpomínám, byl to zážitek a ceny byly pravda vyšší, ale určitě ne 1.000,-, zkrátka - dá se tam jít a kvalita jak jídla, tak obsluhy je opravdu na vysoké úrovni.

Eliza Eliza

2. 3. 2012 19:05

Jana Remkova: Jani, pokud vím, tak byl jedním z propagátorů a organizátorů akce "Uvařit pro dva za 100". Mně na jeho receptech nic drahého nepřipadá. Kolik stojí v jeho restauraci, to je jiná věc, nachází se na jedné z nejhlavnějších pražských tříd, Café Imperial má dlouhou, i prvorepublikovou tradici, určitě tam nebude levné nájemné..
Polední menu tam není zas tak předražené, kdybych to měla z práce blíž, určitě bych se tam na něj zastavila.:yes: Ráda zaplatím za kvalitu, přestože nejsem bohatá - nebo právě proto.
A plešatá hlava mi v případě kuchaře připadá mnohem vhodnější a estetištější, než mastné neučesané cosi nad pomačkaným obličejem...

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2012 17:37

Eliza: Polhreich vaří pro vyšší skupinu lidí. Je to názor spousty lidí tady kolem a samozřejmě i můj. Já když vidím ten talíř, uprostřed něco málo, dokola nic a chtějí za to cca 1000kč, tak bych mu tu zdravou stravu hodila na tu plešatou hlavu, ať si to sní sám.. Zdravě se dá vařit i jinak;-)

Jana Pá

2. 3. 2012 17:16

Eliza:Eli, asi to je složité pochopit:-D:-D:-K

Eliza Eliza

2. 3. 2012 17:11

A pro koho jako vaří Pohlreich?? Vždyť jen prosazuje zdravou kuchyni z čerstvých, sezónních surovin.

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2012 17:09

1974andrea: to bych celkem zvládla:-D, ale jinak je dnes v Blesku docela dobré čtení od Babicy směrem k Polhreichovi. Jakoby mi mluvil z duše.;-)Ale každý bere někoho jiného, nikomu nic nevymlouvám. Babica opravdu vaří pro lidi.;-)

1974andrea 1974andrea

2. 3. 2012 16:35

Jana Remkova:Taky nemám ráda způsob jeho vyjadřování;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2012 16:10

1974andrea: No, je to věc názoru, já zase nemůžu ani vidět Polhreicha;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marináda na kuřecí maso dle pohlreicha zdrava vlnka marináda na kuřecí kuřecí na špejli od babici hrnec zdrava vlnka kuřecí prsa na špejli kuřecí na špejli od babicy recepty kuřecí maso s marinádou -kluci v akci raznici podle pohlreicha kuřecí prsa v jogurtové marinádě kluci v akci kuřecí prsa podle pohlreicha krutí maso-recepty s omačkou kureci prsa pohlreich marináda kuřecí prsa pohlreich kuřeci stehna podle kluci vaří -pohleraicha recepty z kuřecího masa od polhreicha hrnec zdravá vlnka-recepty hrnec vlnka kuřeci stehna na zelenině podle polhreicha kuřeci kapse

Suroviny: prsa kuřecí, pepř, cibule, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, olej, sůl, cukr, česnek, chilli paprika čerstvá, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí vlnky v zeleninové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/53w8