Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 463 kJ / 2 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,30 g |
Tuky | 67,64 g |
Vláknina | 84,80 g |
Cholesterol | 471 mg |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 252,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrolu dáme vařit vyprané fazole. Když jsou skoro měkké přidáme k nim na plátky krájené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme kari, cibuli, polévkové koření, mátu a víno.
Krok 2: Mezitím dáme do osolené vody s citrónovou šťávou pozvolna vařit filé.
Krok 3: Uvařené fazole s brambory přendáme na mísu a rybím filé obložíme. Poklademe kousky másla a podáváme.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVw
Moje poznámka
Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVw
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 13 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 2 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 3 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 3 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 5 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 5 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazole recepty,
recepty z fazolí,
jak vařit fazole,
recepty fazole,
jak uvařit fazole,
ředkev recepty,
jak uvařit rybu,
fazole recept,
jak uvařit chřest,
ředkev daikon recepty,
panganius recept,
jak upravit file,
jak upravit rybi file,
panganius,
recepty z bílých fazolí,
polévka z bílých fazolí,
vařit file,
crzina,
file po mexicku,
rybí gulášovka
Suroviny:
filet rybí,
fazole bílé,
olej,
máslo,
brambory,
cibule,
šťáva citronová,
koření polévkové,
koření kari,
sůl,
pepř mletý,
sekaná,
víno
Komentáře (6)
Do jisté míry máte pravdu...
No, rcp je s VAŘENOU rybou, a pokud filé nedokáži uvařit tak akorát, tak bych se tím moc neprsil, že