Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 602 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,08 g |
Tuky | 24,12 g |
Vláknina | 6,88 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 19,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mánkova rybí polévka na způsob dršťkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAKB
Moje poznámka
Mánkova rybí polévka na způsob dršťkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAKB
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 22 minutami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 50 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 2 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 3 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 3 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 4 hodinami
Tématické fráze:
dršťková polévka z kapra,
rybí polévka,
rybí polévka podle babici,
kapr v listovém těstě babicovy,
plněné kapří podkovy nivou,
rybí polévka babica,
mánkův kapr,
rybí polevka z kapra z filetů,
falešná rybí polévka,
rybí polévka od babici,
rybi dršťová polevka,
babica ryby polevka,
rybi polevka z filetu,
jiří babica drštková polévka,
mánkův,
bybí drztkova,
jiri babica rybi polevka,
babica kapr plněný nivou,
mánkův kapr v listovém těstě,
kapří podkovy plněné nivou mánek
Suroviny:
filet z ryb,
vývar rybí,
sádlo,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
majoránka
Komentáře (11)
Talíře si vybírá Eliška, já spíše něco na talíř.