Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 293 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 2,48 g |
Vláknina | 3,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 9,22 g |
Postup přípravy
Podávala jsem s bramborovýma plackama.
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí podle Jamie Olivera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqGm
Moje poznámka
Jehněčí podle Jamie Olivera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqGm
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 15 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 16 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 58 minutami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 18 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Tématické fráze:
jejmi oliver,
jamie oliver recepty,
jami oliver,
jehněčí podle jamieho olivera,
jamie oliver 30 minut v kuchyni recepty,
jami oliver recepty,
jehněčí řízky,
recepty jamie olivera,
jemie oliver recepty,
recepty jamie olivera,
recepty jamie oliver,
jamie oliver 30 minut v kuchyni,
jamie olivera,
jamie recepty,
jejní oliver,
recepty podle jamie olivera,
jamie oliver skopové,
pečená žebra podle jamie olivera,
jami oliver vareni,
recepny jami
Suroviny:
kotleta jehněčí,
olej olivový,
česnek,
hořčice dijonská,
ocet vinný bílý,
tymián sušený,
rajče cherry,
sůl
Komentáře (8)
zdroj: http://www.e-jamie.eu/clanky/jamie-oliver-30-minut...