Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 485 kJ / 3 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 280,65 g |
Tuky | 212,62 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 61,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Moje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 47 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 59 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ocásek,
vepřový ocásek recept pečeně,
pečený vepřový ocásek,
veprový ocásek recepty,
prasečí ocásky recepty,
vepřový ocásek recept,
pečené křížové kosti,
prasečí ocasky,
vepřový ocásek pečený,
prasečí ocásek recept,
pečené uzené ocásky,
recept na praseci ocasky,
pečený ocásek,
křížové kosti pečené,
prasečí ocásek,
vepřová pečeně,
veprove krizove kosti,
praseci ocasky recept,
recepty vepřový ocásek,
pečené uzené vepřové ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
coca cola,
víno červené,
vývar,
zavařenina rybízová,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (27)
Tohle na coca-cole jedl, protože já to jednou měla v restauraci (byla to žebra) a zbylo, takže to dojídal, až měl boule za ušima a už mu to nevadí...
Děkuji za krásnou fotodokumentaci. Že je to bezva maso, co?
Dala jsem fotky - i těch syrových chvostíků a pak hotového, klidně smaž
Ja som si myslela, že je to chvostík, pokračovanie chrbtice - to čo má prasa zakrútené, zopár stavcov obalených tukom a kožou, dáva sa to často do huspeniny.
Jen dotaz, opravdu žádná tekutina nebo rozpuštěný tuk na to naložení? Tu colu s vínem přidat hned pak k masu do trouby k pečení - já vím, že to tam tak píšeš, jen si to upřesňuju