Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 523 kJ / 1 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,42 g |
| Tuky | 14,89 g |
| Vláknina | 12,63 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 952 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 221,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na indické sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Yg7
Moje poznámka
Variace na indické sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Yg7
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 5 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 9 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 1 hodinou
Margot kuličky
Junys před 1 hodinou
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 4 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 4 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 5 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
indické sabdží,
indické recepty,
sabdží,
květákové sabdží,
indický sýr,
indická rýže recept,
indická kuchařka,
indické květákové sabdži,
indický blog o vaření,
sabží,
indické sábží,
recept balarama,
indicke sabdží recept,
výborné sabdží,
sabdzi se smetanou,
sabdží recept,
indicky recepty,
co je sabdží,
květákové sabdží recept,
indické sabdží s jogurtem
Suroviny:
brambory,
rýže těstovinová,
sýr tavený,
smetana,
koriandr čerstvý,
kmín mletý,
kurkuma,
česnek,
sůl
Komentáře (13)
http://ssalonis2.blogspot.com/
Škoda, že sem už nechodí Mischamant, ta by nám to osvětlila, jak to je...