Voňavý divoký pekáč
Pokud máte rádi česnek a kořeněná jídla, zkuste kuřecí maso proložit uzeným, přidat bylinky a zasypat spoustou cibule a česneku. Šťávu z cibule doplněnou uzeným vývarem pak stačí jen zahustit a doplnit vhodnou přílohou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 0,61 g |
Vláknina | 19,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 10. 2016 10:56
20. 10. 2016 09:15
8. 9. 2016 12:39
7. 8. 2016 08:33
6. 8. 2016 13:29
2. 8. 2016 11:47
2. 8. 2016 11:29
31. 7. 2016 10:50
23. 7. 2016 07:17
21. 7. 2016 01:05
25. 11. 2015 09:04
16. 8. 2013 09:19
16. 8. 2013 09:07
17. 11. 2012 13:41
17. 11. 2012 13:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 45 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 5 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 14 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 35 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Uvařit uzené maso tak, abychom jeho chuť nezničili, ale spíše podtrhli, to neumí každý. Vyzkoušejte to s námi
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Další recepty
Tématické fráze: jídlo z jednoho pekáče recepty na jídlo z jednoho pekáče jídla z jednoho pekáče divoký česnek divoký česnek recepty divoký česnek recepty recepty z jednoho pekáče česnek divoký brněnský dort fotopostup brněnský dort-fotopostup nadívané kuře z jednoho hrnce kuřecí paličky z jednoho pekáče pecena kachna s kralikem divoky spenat jídla v v jednom pekáči jídlo do z jednoho pekáče pokrmy z jednoho pekáče recepty do pekáče pecene kure s kralikem vonavý pekáč
Suroviny: žebra uzená, paličky kuřecí, cibule, česnek, česnek, víno bílé, bobkový list, jalovec, koření nové koření, paprika čerstvá červená, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, vývar z uzeného masa, omáčka sojová, máslo
Voňavý divoký pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmNV
47 názorů