Divoký paprikový guláš s fazolemi

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Jiné maso 17 názorů

Suroviny

1 kg srnčího masa(já měla jelení, ale klidně může být jakékoliv nebo hovězí)
1 sklenka paprikové pasty
2 bílé papriky
2 polévkové lžíce rajského protlaku
1 plechovka fazolí
2 větší cibule
2 stroužky česneku
jalovec
nové koření
pepř
sladká paprika
pálivá paprika
kmín
čerstvá saturejka
tymián
sůl
olej nebo sádlo
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji nebo sádle si orestujeme cibulku do hněda, přidáme rajský protlak, taktéž orestujeme, abychom ho zbavili kyselosti a pak přidáme na kostky nakrájené maso. Necháme zprudka zatáhnout a přidáme koření. Až pustí maso šťávu, přimícháme paprikovou pastu a vaříme na mírném ohni cca hodinu. Podléváme malým množstvím vody nebo vývaru, vždy jen aby maso nebylo zcela potopené.

  2. V této fázi přidáme pokrájené papriky a bylinky a ještě půl hodiny vaříme. Nakonec dáme prohřát fazole bez nálevu, česnek a prohřejeme. Zahustíme podle zvyklostí každého.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Divoký paprikový guláš s fazolemi

1 2

Tématické fráze: hovězí s fazolemi a paprikou fazolový guláš s paprikou květák s fazolemi fazolový guláš co s paprikami jelení guláš s fazolemi paprikový protlak kralici fazolovy gulas fazolový guláš s paprikami guláš s fazolemi, paprikami paprika a rajský v guláši gulas s fazolemi hovězí guláš s fazolí a paprikou t fazolovy gulas hovězí gulaš s paprikami bylinky na fazolovy gulas fazolový guláš s rajský protlak guláš rajský protlak divoky paprikáš jelení maso s paprikami

Zapomněl/a jsem heslo