Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

28. 9. 2011 08:14

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie22 376 kJ / 5 348 kcal
Bílkoviny35,91 g
Tuky518,62 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy121,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Příloha – brambory.

Podle Mánkova receptu - Candát v pivním těstíčku s perníkovým kořením :

http://manek.bloguje.cz/904987-candat-v-pivnim-tes...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

28. 9. 2011 20:50

Těstíčko je moc zajímavé, vyzkouším :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 9. 2011 18:11

Jiri V.: No jooo, candáta Jirko bych si taky dala, ale pangas je dostupnější;-)

Jiri V. Jiri V.

28. 9. 2011 18:05

Taky jsem byl překvapený, když Mánek candáta upraveného podle tohoto receptu nabídl k ochutnání.
Moc mi chutnalo.A nejen mě, ale i ostatním ochutnávačům. Protože candát v mrazáku nebyl, nahradil jej dostupnější pangasius.:-K

Pajaja

28. 9. 2011 11:26

Velmi zajímavý a určitě chutný pokrm! :-p:yes::yes:+1

rebeka rebeka

28. 9. 2011 11:11

candáta u nás neseženu ani omylem:-// , to tu nemamo:-//:-D, ale s pangasiem by to šlo;-)
velice neobvyklá kombinace s perníkovým kořením, ale proč ne;-):-?:yes:
ode mě další +1:-):-K

pipre pipre

28. 9. 2011 10:15

Zajímavá kombinace a může to opravdu chutnat. Doma mám např. sáček od Vitany se švestkovou omáčkou a ta se např. podle návodu hodí i k pečenému plněnému kapru. Takže se už ničemu nedivím a je jen třeba vyzkoušet :-) Za tip :yes:+3

tejaja tejaja

28. 9. 2011 09:31

Veľmi zaujímavá kombibácia, stojí za vyskúšanie :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 9. 2011 09:18

Teda Jiří, candát a perníkové koření, tak to je výzva!;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí recepty z candáta kapr v pivním těstíčku filety v pivním těstíčku rybí filety v pivním těstíčku rybí recepty candát filátka z candáta recept pivní těstíčko filety filátko z candáta filety candát recepty candát recepty filátka z candáta ryby v pivnim těstíčku pivní těsto na ryby smažene ryby v pivnim těstičku candát v perníkovém těstíčku příloha k pečenému kapru pivní těsto od mánka candat v pivnim teste filatko z candata s citron. omačkou-recept candát v pivnim testicku

Suroviny: candát, mouka hladká, pivo světlé, koření do perníku, olej, vejce, sůl, citron

TopRecepty.cz

Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxKO