Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 376 kJ / 5 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,91 g |
Tuky | 518,62 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 121,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Moje poznámka
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxKO
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 11 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 37 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 11 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 12 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 13 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 13 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 13 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
rybí recepty z candáta,
kapr v pivním těstíčku,
filety v pivním těstíčku,
rybí filety v pivním těstíčku,
rybí recepty candát,
filátka z candáta recept,
pivní těstíčko filety,
filátko z candáta,
filety candát recepty,
candát recepty,
filátka z candáta,
ryby v pivnim těstíčku,
pivní těsto na ryby,
smažene ryby v pivnim těstičku,
candát v perníkovém těstíčku,
příloha k pečenému kapru,
pivní těsto od mánka,
candat v pivnim teste,
filatko z candata s citron. omačkou-recept,
candát v pivnim testicku
Suroviny:
candát,
mouka hladká,
pivo světlé,
koření do perníku,
olej,
vejce,
sůl,
citron
Komentáře (9)
Moc mi chutnalo.A nejen mě, ale i ostatním ochutnávačům. Protože candát v mrazáku nebyl, nahradil jej dostupnější pangasius.
velice neobvyklá kombinace s perníkovým kořením, ale proč ne
ode mě další +1