Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Moje poznámka
Srdíčka z vajíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5mY
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 13 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 2 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 3 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 4 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 6 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 7 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 7 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 7 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 7 hodinami
Tématické fráze:
srdicka z vajicek,
srdíčko,
srdíčka na facebooku,
srdíčko z vajíček,
srdíčko na facebooku,
srdicko z vejce,
srdíčka z vajec,
jak udělat jehlan z papíru,
vejce srdicko,
jak udelat srdicka z vajec,
vejce do srdicka,
vajička y papíru,
jak udělat jehlan,
srdíčka ze sena,
buchta ve tvaru srdíčka,
srdička z vajcek,
srdíčko z vejce na tvrdo,
z vajíček,
srdíčka z,
jak udělat z vejce srdíčko
Suroviny:
vejce
Komentáře (19)
a už taky rýmuje
Někde jsem viděla i vajíčka ve tvaru krychle nebo čtyřbokého jehlanu
Nápad je to úžasný. Také jsem nejdřív podle fotky přemýšlela, jak na to. Napadlo mne podle pokusu našich dětí, že se v octu nechá rozpustit skořápka a pak se opatrně vajíčko, už jen v bláně, dá do nějaké formičky a uvaří. Otázkou je, zda by se to povedlo, aby se blána neprotrhla, a zda by vajíčko, vzhledem k octu, bylo vůbec poživalené.