Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 9 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 16 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny řezy se švestkami
m.lumicek před 1 hodinou
Švestkový koláč s drobenkou
Ronik před 1 hodinou
Muffiny s višňovou marmeládou
Iliis před 1 hodinou
Cuketový bramborák
albatevi před 1 hodinou
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Pavlinaa před 2 hodinami
Jablkový koláč s pudinkem
Irena Klementova před 2 hodinami
Hrnkové knedlíky 3-krát jinak
nezmarka před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 3 hodinami
Koláč na plech s lesním ovocem
andy.mocuba před 3 hodinami
Tématické fráze:
bořč,
bořšt,
borzc,
boršč recept,
borč-polévka,
borč polevka,
polevka falesny borc,
falesny vyvar,
borč z červené řepy,
falesnej borsc,
borsc,
recept na boršč,
boršč ze sterilované řepy,
recept boršt,
oršč,
jak se dělá falešný boršč,
recept na bořč bez masa,
bořč - recepty,
boršť z červené řepy,
polevka bořšt
Suroviny:
maso hovězí,
zelí hlávkové,
mrkev,
brambory,
řepa červená,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)