Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
Tortillové trojhránky
Přidáno před 1 hodinou
Nadýchaný květákový nákyp
Přidáno před 2 hodinami
Bulgur s lilkem, špenátem a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 3 hodinami
Anglický steak se sázeným vejcem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí plátky s hořčičnou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočková polévka se smetanou
Kajkajak před 7 minutami
Jablkový perník
Jitinka před 46 minutami
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Jan Nemec před 5 hodinami
Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
Tom_Krupa před 5 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Dieta před 5 hodinami
Kmínová polévka
hoskova před 5 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 6 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 7 hodinami
Kávový likér
daninako před 7 hodinami
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 7 hodinami
Tématické fráze:
bořč,
bořšt,
borzc,
boršč recept,
borč-polévka,
borč polevka,
polevka falesny borc,
falesny vyvar,
borč z červené řepy,
falesnej borsc,
borsc,
recept na boršč,
boršč ze sterilované řepy,
recept boršt,
oršč,
jak se dělá falešný boršč,
recept na bořč bez masa,
bořč - recepty,
boršť z červené řepy,
polevka bořšt
Suroviny:
maso hovězí,
zelí hlávkové,
mrkev,
brambory,
řepa červená,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)