Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
					
				
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 4 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bořč, 
						
						
							bořšt, 
						
						
							borzc, 
						
						
							boršč recept, 
						
						
							borč-polévka, 
						
						
							borč polevka, 
						
						
							polevka falesny borc, 
						
						
							falesny vyvar, 
						
						
							borč z červené řepy, 
						
						
							falesnej borsc, 
						
						
							borsc, 
						
						
							recept na boršč, 
						
						
							boršč ze sterilované řepy, 
						
						
							recept boršt, 
						
						
							oršč, 
						
						
							jak se dělá falešný boršč, 
						
						
							recept na bořč bez masa, 
						
						
							bořč - recepty, 
						
						
							boršť z červené řepy, 
						
						
							polevka bořšt
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							zelí hlávkové, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							brambory, 
						
						
							řepa červená, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							smetana, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
Komentáře (13)