Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 43 minutami
Sýrové placky
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadurová pomazánka
kulaslf před 9 minutami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 21 minutami
Indická čočka s batáty
micurka před 3 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 3 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 5 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 5 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 5 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
bořč,
bořšt,
borzc,
boršč recept,
borč-polévka,
borč polevka,
polevka falesny borc,
falesny vyvar,
borč z červené řepy,
falesnej borsc,
borsc,
recept na boršč,
boršč ze sterilované řepy,
recept boršt,
oršč,
jak se dělá falešný boršč,
recept na bořč bez masa,
bořč - recepty,
boršť z červené řepy,
polevka bořšt
Suroviny:
maso hovězí,
zelí hlávkové,
mrkev,
brambory,
řepa červená,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)