Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička na kapiovo - zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o74N
Moje poznámka
Krkovička na kapiovo - zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o74N
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 11 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z krkovice,
krkovicka v omacce,
zeleninová omáčka,
omáčka zeleninová s krkovicí,
krkovice na zelenině,
krkovice recepty,
krkovice omáčka,
omáčka z krkovice na zelenině,
omáčka z krkovice a zeleniny,
omáčka na zelenině krkovice,
mrkev s hraskem v bile omacce,
dobrý recept z krkovice omáčka
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
pórek,
mrkev mražená,
hrášek mražený,
kapie sterilovaná,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (13)
(dávám čerstvou mrkev na kolečka, přidávám smetanu a podávám s knedlíkem)
Ivusa:Ivušo, to máme s tou krkovičkou úplně stejně, je to nejlepší a nejšťavnatější maso z pašíka a jde z ní všechno, nám chutnají teda i ty řízky