Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 512 kJ / 600 kcal
Bílkoviny4,90 g
Tuky31,24 g
Vláknina2,96 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy73,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud bychom chtěli pokrmu přidat slavnostnější akcent, poklademe maso na posledních 3-5 minut pečení plátky hermelínu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

24. 9. 2010 21:06

:-p+18:yes::yes:

Eliza

5. 9. 2010 21:21

Vietnamko, já si tam sójovku představit nedovedu, ale pokud vám to tak chutná, tak proč ne. Moje maminka dává sójovku snad do všeho, co potřebuje nějak dochutit a tak se mi trochu přejedla...;-) Tady zvláštní nahořklo-sladkou příchuť obstarává to holandské kakao. Se ztuhnutím vychladlé omáčky zkušenost nemám, vždy jsme ji jedli teplou. Ale ani to si nedovedu představit, med mi nikdy v marinádě ani omáčkové směsi neztuhl, ani po vychladnutí...Tak nevím, čím to. Ale hlavně, že chutnalo, to je důležité. ;-):-K

vietnamka

5. 9. 2010 21:09

Urobila som to. Nie je to zle, najma ked som tam pridala sojovu omacku. Neviem, mozno som prilis zvyknuta na kombinaciu med-sojova omacka, ale mne to bez tej sojovky nemalo smrnc. Tiez by som tam dala este trosku viac smotany, po vychladnuti ten med stuhne a omacka ma konzistenciu podobnu oskrabkom z hrnca po vareni pudingu . Ale inak naozaj dobre, pochutili sme si.

Pajaja

28. 4. 2010 15:22

Moc hezky vypadající recept, určitě i dobře chutná. Dávám si ho k oblíbeným a určitě brzy vyzkouším. Jsem tu krátce a zatím jsem spíš hledala novou inspiraci, ale určitě brzy přidám i svoje výtvory. . . :-)

Ivana79

29. 12. 2009 10:20

Ukladám,vyzerá to nádherne:yes:

Gabina

27. 11. 2009 14:26

Elizo, moc dobré :yes: Syn se ptal, co to je za zvláštní chuť :-)) tak jsem mu pak prozradila ingredience :yes: Chutnalo všem, podlila jsem trochu víc, aby bylo více omáčky a podávala s rýží. Přidávám fotečku

Handula

26. 11. 2009 17:40

Tak tohle si ukládám taky a určitě v brzké době vyzkouším. Vypadá to moc zajímavě a tak se už těším.:-)):yes:

Eliza

26. 11. 2009 13:15

Jejda, Evičko, koukám, že jsi sem přidala obrázek a já si ho ani nevšimla...:-8
Tak dodatečně děkuju :-K. Jsem ráda, že jste si pochutnali (i když už je to víc než měsíc...:-* ).

Levik

19. 10. 2009 12:30

Eliza krkovička byla u nás v sobotu a byla to mňamka:-p:-p zařazuji do oblíbených a bude u nás často:-K recepty jsem už rozdala po rodině.:yes::yes:Zdovolením,jsem přidala obrázek;-)

Eliza

15. 10. 2009 18:26

Děkuji za body a těším se, až někdo vyzkoušíte :-).
Evičko, já vím... Odkládám, buď nemám čas a nebo odvahu (to víc). Odepíšu ti, až budu mít chvilku.

Levik

15. 10. 2009 18:03

Eliza ty zoubky neodkládej;-);-):-K

Lusinda79

15. 10. 2009 16:00

Krásný recept, chilli a kakao je dnes už ne úplně neznámá kombinace.Eliz jednoduché, chutné a téměř bez práce-určitě zkusímběhem víkendu.:yes:Bodík letí:yes:

Teta Lena

15. 10. 2009 09:49

Zajímavé stojí to za vyzkoušení.Mám ráda různé kombinace které by někdo řekl,že nejdou k sobě,ale ve výsledku je to výborná věc.;-):-p Nejsem příznivcem vaření jak se říká na jedno kopyto bez fantazie a proto posílám také bod.:yes:

Eliza

14. 10. 2009 22:48

Jo a s tím zoubkem s tebou soucítím, ale buď v klidu, mě totiž čeká něco mnohem horšího, něco co neustále (už asi rok a půl) zbaběle odkládám... A to vysekání všech čtyř moudráků najednou v celkové narkóze ;-(

Eliza

14. 10. 2009 22:45

Evičko, moc si přeju, aby vám chutnalo :-) a jsem moc ráda, že jsi vybrala zrovna můj nový recept. Budeš mít v sobotu dopoledne klídek, pokud si plánuješ oběd na dvanáctou, stačí začít za 5 minut jedenáct (tedy s předehřátou troubou) a celá příprava spočívá v osolení a opepření masa a smíchání ostatních surovin, kterými se v polovině pečení maso přelije...;-) Takže je spousta času na uvaření brambor a dále na pospinkávání a válení se po pracovním týdnu, četbu či :-O nedejbože :-O;-) na úklid...:-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice nejlepší recepty krkovice s rýží nejlepší recepty krkovička s rýží krkovice s rýží vepřová krkovice s omáčkou pikantni krkovicka krkovička recepty krkovicka na medu recepty z krkovice veprova krkovicka s omackou nejlepší recepty z krkovice pikantní krkovice vepřová krkovice s rýží krkovice recepty veprove maso se smetanovou omackou pikantni veprova krkovice vepřova krkovicka s rýží recepty na sobotu krkovička s rýží recepty krkovička recept

Suroviny: krkovice vepřová, smetana ke šlehání, voda, mouka hladká, med, kakao, koření oregáno sušené, chilli, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Pikantní krkovička se smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/APjO